Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον Αγιασμό των υδάτων στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 19:16 Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον Αγιασμό των υδάτων στο Γοργοπόταμο

Με πολύ κόσμο, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Λαμίας και με οικοδεσπότη το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στο Γοργοπόταμο.

Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους κόσμου έγινε σήμερα στο Γοργοπόταμο ο εορτασμός  των Θεοφανείων και η τελετή Αγιασμού των Υδάτων παρουσία του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη, των βουλευτών Αποστόλη Καραναστάση και Χρήστου Σταϊκούρα, του πρώην Υπουργού Αθανάσιου Γιαννόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Περλεπέ, του διευθυντή του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βασίλη Μαστρογιάννη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιου Κλειτσάκη, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Σύμβουλων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, κλήρος και πιστοί κατευθύνθηκαν υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας στο Γοργοπόταμο όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος βούτηξαν στα παγωμένα νερά του ποταμού για να πιάσουν το Σταυρό.

Οι δυο τολμηροί ήταν ένας νεαρός από τον Γοργοπόταμο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος.

Σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή φώτιση, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για το Δήμο μας ο «ζωοδότης και υδροδότης Γοργοπόταμος» αλλά και «στον οραματιστή και ευπατρίδη πολιτικό Ιωάννη Μακρόπουλο που πριν από 90 χρόνια υδροδότησε με το νερό του Γοργοποτάμου την μικρή, τότε, πόλη της Λαμίας».

Δείτε το βίντεο:

Οι φωτογραφίες από τα Θεοφάνεια στο Γοργοπόταμο είναι του Δημήτρη Μπρέκη .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση