KARELLIS GROUP: Πρωτιά στη Φθιώτιδα για το 2015 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:21 KARELLIS GROUP: Πρωτιά στη Φθιώτιδα για το 2015 (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Αναμφισβήτητα,  η χρονιά που πέρασε χαρακτηρίστηκε από την αναταραχή στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας για το μεγαλύτερο της διάστημα. Ένας από τους τομείς που επηρεάστηκε, αλλά τελικά κατέληξε με θετικό πρόσημο αναφορικά με το 2014 (αύξηση ταξινομήσεων από 71.218 σε 75.805) ήταν ο χώρος του αυτοκινήτου.  

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Φθιώτιδας για το έτος 2015 ταξινομήθηκαν 479 καινούρια αυτοκίνητα. Το "GROUP KARELLIS" και οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει, όπως η Citroen, Peugeot(Autokar), Skoda, Jeep, Lancia, σκαρφάλωσε στην κορυφή για μια ακόμη χρονιά κατέχοντας το 19,62% της τοπικής αγοράς με 94 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Επιπλέον στα Επαγγελματικά αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν ακόμη 5 αυτοκίνητα (ποσοστό 10%).

Συμπληρωματικά στις μηχανές όπου το "GROUP KARELLIS" δραστηριοποιείται με την ΚΤΜ, LML, και με όλες τις μάρκες της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ πουλήθηκαν 22 μηχανές. Τέλος ένα σημαντικό κομμάτι δραστηριότητας για το "GROUP" αποτέλεσαν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 100.

Η Διεύθυνση της εταιρίας και το προσωπικό ευχαριστεί τον κόσμο που συνεχίζει να την εμπιστεύεται και την ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

Το βράδυ της Δευτέρας 25/01/2016 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο "People-The House Project" η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "KARELLIS GROUP". Παρόντες η οικογένεια Καρέλλη και σύσσωμο το προσωπικό της εταιρίας.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν η έκθεση της PEUGEOT. Και του χρόνου με υγεία….

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο επικεφαλής του "GROUP" Χρυσόστομος Καρέλλης:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον πολύ όμορφο χώρο του "People-The House Project"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση