Ταξίδεψαν τον κόσμο με λιγότερο από 8 ευρώ την ημέρα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 17:20 Ταξίδεψαν τον κόσμο με λιγότερο από 8 ευρώ την ημέρα!

Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού που γύρισε τον κόσμο με ελάχιστα χρήματα.

Ένα ζευγάρι travel bloggers κατάφερε να κάνει το απίστευτο. Ταξίδεψε τον κόσμο ξοδεύοντας μόλις 8 δολάρια την ημέρα (κάτι περισσότερο από 7 ευρώ).

Πως το κατάφεραν; Αρχικά, έφτιαξαν ένα βανάκι το οποίο εκτός από μεταφορικό μέσο έγινε και το σπίτι τους. 

Το καθημερινό και μεγάλο έξοδο τους ήταν τα καύσιμα που έπρεπε να χρησιμοποιούν για να ταξιδέψουν, αλλά βρήκαν τρόπο να το μειώσουν παίρνοντας μαζί τους και άλλους ανθρώπους στο ταξίδι. Κάποιες φορές έμειναν στην ίδια περιοχή για αρκετές ημέρες, μειώνοντας και άλλο το κόστος, όπου τους φιλοξενούσε κόσμος αλλιώς κοιμόντουσαν στο αυτοσχέδιο σπίτι - φορτηγό. 

Ακόμα ξόδευαν ελάχιστα χρήματα για φαγητό αφού δεν πήγαιναν σε εστιατόρια και έτρωγαν φαγητό που μαγείρευαν μόνοι τους ή αυτό που τους έδιναν οι φίλοι τους. 

Ταξίδεψαν σε 50 χώρες και έκαναν 150.000 χιλιόμετρα. Αυτή είναι η ιστορία τους σε φωτογραφίες.

thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση