Εύα Χριστοδούλου... το "Εν Κινήσει" και η Λαμία σε ευχαριστούν!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 08:16 Εύα Χριστοδούλου... το "Εν Κινήσει" και η Λαμία σε ευχαριστούν!!!

Το Σαββατοκύριακο παραβρέθηκε στην πόλη μας, επίσημη προσκεκλημένη του Γυμναστηρίου "Εν Κινήσει", η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου, με την προπονήτρια της Αθηνά Ρούπα (δείτε σχετικά).
 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου οι μαθήτριες του Γυμναστηρίου με τη δασκάλα τους, Νατάσσα Λάππα Πασπάλη της επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν , να συνομιλήσουν, να απαντήσει στις απορίες τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες της.

Το ίδιο απόγευμα ακολούθησε σεμιναριακό μάθημα από την ολυμπιονίκη, κάνοντας όσους συμμετείχαν να γνωρίσουν το άθλημα από μια διαφορετική οπτική πλευρά.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας προς τιμήν της μεγάλης αυτής αθλήτριας, η οποία έχει χαρίσει στην Ελλάδα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Η αίθουσα πλημμύρισε χαμόγελα μικρών και μεγάλων, ενώ ο ήχος της μουσικής του Μάνου Χατζηδάκι από τα παιδιά του Πειραιά ανέσυρε μνήμες από μια χρυσή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού.

Σε έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα η ολυμπιονίκης τιμήθηκε από το "Εν Κινήσει"  για την προσφορά  της στο άθλημα.

Ο δήμαρχος κ. Σταυρογιάννης και η αντιδήμαρχος κ. Αργύρη τίμησαν με τη σειρά τους την Ολυμπιονίκη επισημαίνοντας το διδακτικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, η οποία έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστηρίου.

Η Εύα Χριστοδούλου , που για πρώτη φορά επισκέφθηκε την πόλη μας , με την προπονήτρια της Αθηνά Ρούπα αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για το μέλλον!!!

Το Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" και η πόλη της Λαμίας την ευχαριστούν για τις μαγικές στιγμές που τους πρόσφερε!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση