Τώρα στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, όλη η αντρική σειρά της BOSS με έκπτωση -50%

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 18:16 Τώρα στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, όλη η αντρική σειρά της BOSS με έκπτωση -50%

Ανδρικά κοστούμια, πουκάμισα, σακάκια και παλτό από το αγαπημένο σας brand, στην καλύτερη τιμή!

Στον 2ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα βρείτε την κλασική & σύγχρονη συλλογή της BOSS , την πιο νεανική και casual BOSS Orange αλλά και τα πιο edgy κομμάτια της HUGO.

AndreHamann_Hugo_Boss-05

 

Με έκπτωση -50% σε όλα τα ρούχα της Boss από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-16  είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα καλοραμμένο κοστούμι, ένα μάλλινο παλτό ή μια all-time-classic καμπαρντίνα  που θα τη φορέσετε όλη την άνοιξη. Κάντε έξυπνες αγορές επιλέγοντας διαχρονικά κομμάτια από την εταιρεία Boss που εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα σχεδιασμού και ποιότητας για την παραγωγή υψηλής αξίας προϊόντων, με άριστη σχέση ποιότητας προς τιμή.

 

MTM_2014_025_sRGB_modified

 

hugo boss (6)

 

Στη Boss θα βρείτε πολυτελή, κομψά κοστούμια για άψογες εμφανίσεις σε επίσημα καλέσματα αλλά και τα κατάλληλα outfits για τα καθημερινά σας επαγγελματικά looks, με την ξεχωριστή υπογραφή του διάσημου οίκου. Επενδύστε επίσης, σε ένα μάλλινο ημίπαλτο σε σκούρο χρώμα και διαχρονικό σχέδιο για να πετύχετε εντυπωσιακό business style και τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

 

hugo boss (8)

Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας στιλ, αφού στο corner της Boss στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα βρείτε στη μισή τιμή όλα τα πουκάμισα, τα πουλόβερ, τα παντελόνια και τα σακάκια όχι μόνο της κλασικής σειράς αλλά και των πιο casual συλλογών του brand. Σαφής, σύγχρονος σχεδιασμός στα ρούχα, με έμφαση στην λεπτομέρεια, για τέλεια εφαρμογή σε κάθε περίσταση και συνδιασμούς που ακολουθούν τα τελευταία trends.

02_MainImage2_HUGO_Fall_Winter_2015

hugo boss (3)

boss1

 

S16SR_BM_001_sRGB_modified hugo boss (10)

 

04_Gallery_HUGO_Fall_Winter_2015

hugo boss (7)

boss2

hugo boss (2)

Oliver_Cheshire_Christmas_London_07

AndreHamann_Hugo_Boss-01

 

POLITIKOS_LOGO_2015_horizontal

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ. 22310 38604
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση