Σχεδίασε το μέλλον σου στα καλύτερα Φροντιστήρια της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 08:10 Σχεδίασε το μέλλον σου στα καλύτερα Φροντιστήρια της Ελλάδας

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Ο στόχος όλων των μαθητών, γονέων και καθηγητών δεν είναι απλά ένας καλύτερος βαθμός στο σχολείο, αλλά η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Για το λόγο αυτό από το μήνα Μάρτιο δεν θα γίνεται μόνο διδασκαλία σε ύλη της Β Λυκείου αλλά θα  ξεκινήσει η εισαγωγή σε ύλη της Γ Λυκείου.

Ακολούθως, το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τμήματα προετοιμασίας, εντατικά με αυξημένες ώρες διδασκαλίας, ως συνέχεια της ύλης που ξεκινήσαμε ήδη από τον Μάρτιο.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας, το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν ολοκληρώσει περίπου το 1/3 της ύλης της Γ Λυκείου.

Είναι προφανές ότι έτσι αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων μαθητών που δεν ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα και επομένως, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πλάνα ύλης και το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθούν οι μαθητές μας, από το μήνα Μάρτιο ξεκινάει η εισαγωγή της ύλης στις Ομάδες Προσανατολισμού στα παρακάτω μαθήματα:

Ομάδα θετικών επιστημών
Μαθηματικά
Φυσική
Έκθεση

Ομάδα ανθρωπιστικών σπουδών
Λατινικά
Αρχαία Ελληνικά
Έκθεση

ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σε συνδυασμό με τα παραπάνω θα δημιουργήσουμε από φέτος ειδικά τμήματα για αριστούχους μαθητές της Β Λυκείου, με ωρολόγιο πρόγραμμα στα κάτωθι μαθήματα για νέους μαθητές και μαθήτριες.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Φυσική - Χημεία – Βιολογία - Έκθεση

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αρχαία - Λατινικά – Ιστορία - Έκθεση

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μαθηματικά - Φυσική – Χημεία - Έκθεση

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Μαθηματικά – ΑΕΠΠ – ΑΟΘ - Έκθεση

Εδώ θα πρέπει να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς...

Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία μας ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές μας με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.

Σήμερα ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο ισχυρότερος φροντιστηριακός οργανισμός εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

  • 60 φροντιστήρια
  • 500 καθηγητές
  • 7500 επιτυχόντες
  • 50 τίτλοι βιβλίων
  • 2 πιστοποιήσεις ποιότητας
  • Αξιολόγηση και εκπαίδευση προσωπικού


Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στη ΛΑΜΙΑ

Tο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® στη Λαμία λειτουργεί στη Πλατεία Πάρκου 14 , σε δυο πλήρως ανακαινισμένους Ορόφους.

Παρέχονται φροντιστηριακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για μαθητές Γυμνάσιου-Λυκείου και προγράμματα σχολικής μελέτης Δημοτικού με το σύστημα AFTERSCHOOL.

Το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® είναι στελεχωμένο με την καλύτερη ομάδα καταξιωμένων καθηγητών στην πόλη της Λαμίας και το μοναδικό στη Φθιώτιδα και στην Ελλάδα με πιστοποίηση ISO ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD'S Register του Λονδίνου.

Εμείς θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να προσφέρει!

Πληροφορίες και Εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων μας:

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΙΑΣ

Διεύθυνση: ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ 14 (πάνω από τη VODAFONE & τα PUBLIC)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 44385 / 6979 005067 / 6936 205080
lamia
@diakrotima.gr / www.diakrotima.gr

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του Φ.Μ.Ε. ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® ΛΑΜΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ M.Sc.)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση