Η Λαμία έχει τώρα «Μπουφέ» - Γρήγορα, Ποιοτικά και Οικονομικά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 10:29 Η Λαμία έχει τώρα «Μπουφέ» - Γρήγορα, Ποιοτικά και Οικονομικά!

«Μπουφέ», άνοιξε και αλλάζει τα δεδομένα της εστίασης στην πόλη της Λαμίας - Είναι στη συμβολή των οδών Μητροπολίτη Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη στα Ρεβένια (πίσω από το s/m "Γαλαξίας")

Είναι και καλό πέρασμα, όλες τις ώρες, από νωρίς το πρωί μεχρι αργά το βράδυ, να πάρεις τον καφέ σου (illy) ή το φαγητό σου πηγαίνοντας στη δουλειά ή στο σπίτι.

Πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική ιδέα του Σπύρου Καγκαρά στην αγορά της γρήγορης μαζικής εστίασης στη Λαμία. Το κατάστημα «Μπουφέ» έγινε για να προσφέρει παραδοσιακό, καλομαγειρεμένο και με αγνά υλικά φαγητό, που όμως θα έχει χαμηλό κόστος για τον καταναλωτή, αφού αυτό σήμερα είναι το ζητούμενο: γρήγορο γεύμα,  ποιοτικά  μαγειρεμένο φαγητό και φυσικά οικονομικό φαγητό.    

Στο νέο κατάστημα «Μπουφέ» ο καταναλωτής θα επιλέγει από τον μπουφέ το φαγητό και το προσωπικό του καταστήματός θα του γεμίζει τον δίσκο με διαχωριστικά (διαφόρων θέσεων). Είναι δηλαδή η ίδια φιλοσοφία του μπουφέ.

Τον  δίσκο  θα μπορεί να τον γεμίσει με διαφορετικά φαγητά ή υλικά π.χ. (ζυμαρικό, κοτόπουλο ,χοιρινό, μοσχάρι ψάρι, όσπρια-λαδερά-ριζότο, πατάτες κλπ) χωρίς κανέναν περιορισμό στο είδος φαγητού. 

Έτσι θα έχει την δυνατότητα να συνδυάσει ένα γρήγορο, self service, αλλά ταυτόχρονα και ένα καλομαγειρεμένο, ποιοτικό γεύμα.

Τώρα ναι, το γρήγορο μπορεί να είναι και ποιοτικό και φθηνό!!!

Στο «Μπουφέ» θα βρείτε ποικιλία από 4 διαφορετικές σαλάτες και 15 μαγειρεμένα φαγητά καθώς επίσης και επιλογές πρωινού μπουφέ.

Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται από πρωτογενή και φρέσκα υλικά. Το κατάστημα δεν διαθέτει τίποτα προψημένο ή προτηγανισμένο.  Οι περισσότερες από τις συνταγές μας είναι παραδοσιακές, αλλά υπάρχουν και πιο σύγχρονες εκδοχές (πάντα με αγνά υλικά)

Με την υπογραφή των Σεφ: Ξαρχά Δημοσθένη, Τσιάπα Παύλου και Κεραμάρη Σπύρου.

Τα είδη φαγητών που θα περιέχει ο μπουφές του πρωινού, του γεύματος και του δείπνου, θα διαφοροποιούνται  καθημερινά και θα γνωστοποιούνται τόσο στην ιστοσελίδα της εταιρείας όσο και σε οθόνες εντός και εκτός του καταστήματος .   

Στο «Μπουφέ» θα υπάρχουν πέντε  διαφορετικές επιλογές στα μεγέθη των δίσκων και στην τιμή αυτών.

Κόστος γευμάτων:
1. Δίσκος με διαχωριστικά για πρωινό                                                        3,5 ευρώ
2. Δίσκος χωρίς διαχωριστικά για μερίδα γεύματος-δείπνου                      5 ευρώ
3. Δίσκος με διαχωριστικά 2 θέσεων για γεύμα-δείπνο                                6 ευρώ 
4. Δίσκος με διαχωριστικά  3 θέσεων για γεύμα-δείπνο                               7 ευρώ
5. Δίσκος με διαχωριστικά  5 θέσεων για οικογενειακό γεύμα - δείπνο    10 ευρώ 

Μπορείς αν θέλεις να πάρεις μαζί σου το φαγητό με τις ίδιες τιμές που ισχύουν στον βασικό τιμοκατάλογο, ή να το παραδώσουμε στο χώρο σου με τις ίδιες τιμές που ισχύουν στον βασικό τιμοκατάλογο προσαυξημένες με 0,50 λεπτά ευρώ κόστος μεταφορικών. Το delivery θα λειτουργήσει προσεχως, καθώς επίσης και το Online delivery.

Ωράριο

Είμαστε ανοικτά καθημερινά:
1. Για καφέ      καθημερινά  από τις   06:00 π.μ έως 23:00 μμ
2. Για πρωινό   καθημερινά  από τις  08.00 πμ έως  11.00 πμ
3. Για γεύμα     καθημερινά  από τις   12:00 πμ έως  16:00 μμ   
4. Για δείπνο    καθημερινά  από τις   19:00 μμ  έως  23:00 μμ 

«Μπουφέ», στη συμβολή των οδών Μητροπολίτη Δαμασκηνού και Άρη Βελουχιώτη στα Ρεβένια (πίσω από το s/m "Γαλαξίας")

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση