Πως μπορείτε να βοηθήσετε τους πρόσφυγες στη Λαμία (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 08:21 Πως μπορείτε να βοηθήσετε τους πρόσφυγες στη Λαμία (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Είναι για πέντε ημέρες εγκλωβισμένοι στη Λαμία...Συγκινητική η ανταπόκριση των Λαμιωτών και όλων των κάτοικων της Φθιώτιδας.

Και σήμερα στην πλατεία Πάρκου πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο Συλλογικό Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην πόλης μας.

Σήμερα προστέθηκε και άλλο ένα σημείο, αυτό του Δήμου Λαμιέων στο 1ο κτίριο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας!

Συναντήσαμε πολλούς απλούς πολίτες, μητέρες με παιδιά, ηλικιωμένους να φέρνουν ότι μπορούσαν για τους ταλαίπωρους συνανθρώπους μας.

Μάλιστα η κα Όλγα Σάλτα ήρθε στην ΠΕΛ με ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα από την Τιθορέα. Όπως είπε στο LamiaReport παραπάνω από δέκα συμπολίτες της έλαβαν την πρωτοβουλία να μαζέψουν διάφορα είδη και να τα φέρουν στη Λαμία! Μας είπε επίσης ότι συνέβαλαν και οι αγρότες από το μπλόκο στο ύψος του Λεβέντη

Όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε έχετε δύο επιλογές:

Είτε στο 1ο στεγασμένο κτίριο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, καθημερινά από 11.00 πμ έως13.00 μμ και από 5.00 μμ έως 7.00 μμ.

Είτε στη βόρεια πλευρά της πλατείας Πάρκου: Καθημερινά 11.00 – 13.00   και 6.00 – 8.00 το βράδυ.

«Εγκλωβισμένοι» στη Λαμία εδώ και πέντε ημέρες!

Δυστυχώς 100 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ παραμένουν εδώ και πέντε μέρες στο ΘΕΑ στην είσοδο της πόλης!

Περιμένουν υπομονετικά τη στιγμή που θα δοθεί η άδεια στους οδηγούς των λεωφορείων τους να τους μεταφέρουν στην Ειδομένη! Μέχρι χθες ήταν πάνω από 300, αλλά κάποιοι είτε πήραν ταξί, είτε έφυγαν με τα πόδια.

Την ίδια ώρα γίνονται εργασίες στο παλιό ξενοδοχείο του ΕΟΤ στις Θερμοπύλες για να φιλοξενεί τους πρόσφυγες που θα εγκλωβίζονται στη Λαμία, αφού ο αριθμός τις επόμενες ημέρες αναμένεται αν αυξηθεί δραματικά.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Γιώργος Παπασταμούλος

Φωτό: Ακης Λούκας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση