Ξέφρενο πάρτι με τους Imam Baildi στη "Χώρα" - Δείτε ΒΙNΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 14:07 Ξέφρενο πάρτι με τους Imam Baildi στη "Χώρα" - Δείτε ΒΙNΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Μια δαιμονισμένη μπάντα ,το νέο πρόγραμμα των IMAM BAILDI και ένα κοινό που ήρθε αποφασισμένο να διασκεδάσει …και να ξεχαστεί….συνέθεσαν το παζλ της συναυλίας των IMAM BAILDI το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου 2016  στη Χώρα.

Οι γνωστές διασκευές των παλιών ρεμπέτικων και λαικών, νέα τραγούδια και τα εκπληκτικά σόλο των μουσικών της μπάντας ανάγκασαν το κοινό τους να τους ανεβάσει στη σκηνή ξανά και ξανά.

Κατά κοινή ομολογία όλων όσων έφευγαν από τη Χώρα εκείνο το βράδυ ήταν μια καταπληκτική συναυλία που διασκέδαζες και ξέφευγες από τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας με τον ιδανικότερο τρόπο.

Επόμενη διέξοδος ….Μίλτος Πασχαλίδης και Μιρέλα Πάχου το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες www.xwra.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση