Η εκδήλωση για τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα-Λάγιου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 08:25 Η εκδήλωση για τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα-Λάγιου!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα - Λάγιου πραγματοποίησε μια όμορφη εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση γονιών και μαθητών, μέσα από την οποία επισφραγίστηκε ο επαγγελματισμός και η επιτυχημένη πορεία του κέντρου με την απονομή 304 Πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας στους επιτυχόντες που ανταμείφθηκαν για την προσπάθειά τους.

Τα πιστοποιητικά που δόθηκαν είναι:

  • C2 PROFICIENCY 22!
  • B2 LOWER 124!
  • B1 PRE LOWER 70!
  • PALSO 88!

Η κυρία Φωτεινή Δουβλέκα-Λάγιου έκανε μια ιδιαίτερη βράβευση στην καλύτερη μαθήτρια που έχει περάσει από το Κέντρο της, την Λίνα Χριστοπούλου, η οποία κατέκτησε το PROFICIENCYCΑMBRIDGE με ΑΡΙΣΤΑ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης τραγούδια από τους μαθητές του κέντρου που χειροκροτήθηκαν απ ’όλους.

 Όλα αυτά τα χρόνια ο στόχος του σχολείου είναι η όσον το δυνατόν καλύτερη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στους μαθητές κάτι που επιτυγχάνεται με πολύ καλή δουλειά, συνεχή ενημέρωση πάνω στα καινούργια δεδομένα της Γλωσσολογίας και διαρκή επαγρύπνηση όσον αφορά τις αδυναμίες των μαθητών.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φωτεινή Δουβλέκα - Λάγιου διαθέτει πάνω από 25 χρόνια γνώσης, εμπειρίας και ποιότητα διδασκαλίας όσον αφορά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Λεωσθένους 2,Λαμία τηλ.22310 42413
Στυλίδος 19, Ν.Μαγνησία Λαμία τηλ. 22310 25636
www.douvleka-lagiou.gr


Φροντιστήρια Αγγλικών Φωτεινή Δουβλέκα Λάγιου από LAMIASTARGR

Οι φωτογραφίες είναι από το PHOTOSHOPDIGITAL
ΚΑΡΑΛΗΣ-ΑΞΕΛΗΣ-ΚΑΡΑΛΗ Ο.Ε.
ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 22, ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση