Λαμία: "Χαμός" στο Εφετείο από ύποπτο φάκελο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 17:45 Λαμία: "Χαμός" στο Εφετείο από ύποπτο φάκελο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Διερχόμενοι έβλεπαν τους άνδρες με τις στολές και τρόμαζαν, αφού δεν ήξεραν τι συμβαίνει...

Ευτυχώς όλος αυτός ο πανικός είχε να κάνει με άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ, με την κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2016», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Λαμία.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης εντοπίστηκε στο Εφετείο ένας ύποπτος φάκελος με λευκή σκόνη και υπήρχαν υπόνοιες για βιολογική απειλή από άνθρακα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αμέσως στο σημείο έφτασε η ειδικά εκπαιδευμένη μονάδα της 7ης ΕΜΑΚ, που επεμβαίνει σε περιπτώσεις Χημικής - Βιολογικής - Ραδιολογικής και Πυρηνικής Απειλής.

Πολύ γρήγορα στο σημείο έφθασε ένα αυτοκίνητο της ΠΥ Λαμίας και όλο το έμψυχο δυναμικό και τα ειδικά οχήματα της 7ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής το διοικητή, Αντιπύραρχο Αντώνη Μίχα.

Δείτε το βίντεο:

Την εντυπωσιακή άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ περιέγραψε με λεπτομέρειες στους παρευρισκόμενους ο υποδιοικητής της Αντιπύραρχος, Θανάσης Παπασταμούλης, ενώ παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχος Μιχάλης Πάππος, ο Διοικητής της ΠΥ Λαμίας, Πύραρχος, Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης, ο Διοικητής της ΠΥ της ΒΙΠΕ, Αντιπύραρχος, Σίμος Αποστόλου, ο Διοικητής του ΑΤ Λαμίας, Γιώργος Μπράνης, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Γιώργος Ζήσιμος, ο Επικεφαλής της ΠΠ Φθιώτιδας, Πολύζος Ζώης, Δικηγόροι, υπάλληλοι του Εφετείου και αρκετοί πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο και αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρωινή άσκηση στο Εφετείο Λαμίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση