1ο Λύκειο Λαμίας: Πρωταθλητές στο βόλεϊ στην Περιφέρειας Στερεάς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 12:45 1ο Λύκειο Λαμίας: Πρωταθλητές στο βόλεϊ στην Περιφέρειας Στερεάς!

Ο Ευθύμης Γαληρόπουλος οδήγησε το σχολείο του στην κορυφή!!!

Στο κλειστό της Κανήθου έγινε ο τελικός αγώνας Βόλεϊ Αγοριών των Λυκείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας μεταξύ του 1ου ΓΕΛ Χαλκίδος και του 1ου ΓΕΛ Λαμίας.

Πρωταθλήτρια ομάδα περιφέρειας αναδείχτηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λαμίας με σκορ 1 - 2.

Τα σετ 25 - 21, 12 - 25, 10 - 15.

Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας μεταξύ των δύο καλλίτερων ομάδων του πρωταθλήματος καί έγινε μεγάλη προσπάθεια απο όλα τα παιδιά και τών δύο ομάδων.

Τελικά ο αγώνας ήταν "άνισος" γιατί στην ομάδα του ΓΕΛ Λαμίας υπήρχε ένας παίχτης που από μόνος του ήταν ..μία Ομάδα.

Γαληρόπουλος Ευθύμης το όνομά του και 11 ο αριθμός στην φανέλα που φορούσε, κρατείστε το θα μας απσχολήσει όσοι θα παρακολουθούμε Βόλεϊ στις μεγάλες κατηγορίες και την Εθνική ομάδα της οποίας είναι μέλος.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον όμορφο αγώνα και στην ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λαμίας θα ευχηθούμε καλή συνέχεια στο ταξίδι προς την κορυφή των Λυκείων της Ελλάδος. Τους αξίζει!!!!

Δείτε φωτογραφίες από τον τελικό:

Πηγή: sourta.blogspot.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση