Μια Θηλυκή Συμφωνία από τα "σωθικά" της Λαμίας - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 18:35 Μια Θηλυκή Συμφωνία από τα "σωθικά" της Λαμίας - ΦΩΤΟ

Σείστηκε το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, χθες Κυριακή  20 Μαρτίου 2016, από το έντονο ζεστό χειροκρότημα προς του συντελεστές του πρώτου Λαμιώτικου μιούζικαλ "Θηλυκή Συμφωνία" από το Δημοτικό μας Ωδείο!

Καθηγητές και σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, παρουσίασαν για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης μας, ένα μιούζικαλ που τα είχε όλα: Θέατρο, τραγούδι, μουσική!

Υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η χθεσινή βραδιά «άνοιξε» νέους πιο τολμηρούς δρόμους για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Να σημειώσουμε και να τονίσουμε ότι στο σύνολό της η συγκεκριμένη παραγωγή, δημιουργήθηκε από Λαμιώτες!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες θα επαναληφθεί σύντομα μιας και χθες έφυγε πολύς κόσμος αφού το θέατρο των 550 θέσεων αποδείχθηκε μικρό για μια τόσο μεγάλη παραγωγή!

Το πρώτο μιούζικαλ λοιπόν στα πολιτιστικά δρώμενα της Λαμίας είναι γεγονός και αναμένουμε την επόμενη τολμηρή πρόταση από το Δημοτικό μας Ωδείο…Επιτέλους ξεφύγαμε από τα ίδια και τα ίδια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παρακάτω συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ.

Ενορχήστρωση: Μιχάλης Παπαπέτρου, Λίλη Βαρακλιώτη.

Επιμέλεια Κίνησης: Λουκάς Θεοδοσόπουλος.

Ενδυματολόγος: Όλγα Καλογήρου.

Φωτισμός: Χριστίνα Θανάσουλα.

Εκμάθηση τραγουδιών: Ελένη Οικονόμου.

Πρωταγωνίστησαν:

Λίλη Βαρακλιώτη, Λουκάς Θεοδοσόπουλος και οι σπουδαστές της Σχολής Μονωδίας του Δ.Ω.Λ.: Ελευθερία Πετροπούλου, Αφροδίτη Καραίσκου, Μαλβίνα Βεργιόγλου, Νεφέλη Λυμπέρη, Μαρία Γιουσέφ, Δήμητρα Τσαντζαλή, Αντωνία Υφαντή.

Συμμετείχαν:

Γιάννης Καλογήρου, Πολύκαρπος Μόσχος, Ιάκωβος Μποροβίλος, Γιάννης Πλάκας και η Δημοτική Χορωδία Λαμίας.

Διεύθυνση Μουσικού Συνόλου-Πιάνου:
Μιχάλης Παπαπέτρου.

Επαιξαν οι μουσικοί:

Περικλής Τιμπλαλέξης, Πέπη Παπαμίχου, Γιάννης Συγγούνης, Κώστας Αναστασίου, Θύμιος Τσακωνίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση