Εσύ ξέρεις ότι το "BIO PLANET" αναβαθμίστηκε?

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 08:00 Εσύ ξέρεις ότι το "BIO PLANET" αναβαθμίστηκε?

Πάνω από 3.000 επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα στην πόρτα σας, με ένα κλικ !!!

Το BIOPLANET συμπλήρωσε έξι μήνες λειτουργίας και σας ευχαριστεί για τη στήριξη.

Το κατάστημα έχει πιστοποιηθεί από την BioHellas και αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 3.000 κωδικούς βιολογικών προϊόντων. Ανάμεσα σε αυτά, μπορεί κανείς να βρει συσκευασμένα, καθώς και χύμα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Επίσης, συναντά τεράστια ποικιλία χύμα προϊόντων όπως superfoods, δημητριακά, όσπρια, αποξηραμένα φρούτα, άλευρα, gluten free προϊόντα, παιδικές τροφές, σκευάσματα από δίκοκκο σιτάρι, καλλυντικά, απορρυπαντικά, βιταμίνες και πολλά άλλα.

Το BIOPLANET από σήμερα αναβαθμίζεται και μετονομάζεται σε BIOPLANET + (PLUS) επεκτείνοντας τα προϊόντα  του και σε εκλεκτά, εξεζητημένα, συμβατικά προϊόντα ,υψηλής ποιότητας από κάθε άκρη της γης.

Ένας καινούριος όροφος, λοιπόν, τίθεται σε λειτουργία εντός του καταστήματος  διευρύνοντας σε μέγιστο βαθμό τις επιλογές του καταναλωτή.

Ανάμεσα σε αυτά, θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί μπαχαρικά, βότανα, τσάι, όσπρια, άλευρα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, πρωινά γεύματα , superfoods, όλα σε χύμα μορφή. Επίσης, καφέ, σοκολάτες,  παξιμάδια, αιθέρια έλαια, καλλυντικές ύλες, κεραλοιφές, σαμπουάν βοτάνων και φυτικά έλαια.

Πέρα από το γνωστό πλέον www.bio2go.gr , κάνει την έναρξή του και δεύτερο e-shop, το www.olaxyma.gr , μέσα από το οποίο μπορεί κανείς γρήγορα και οικονομικά να  κάνει τις αγορές του  επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες κωδικούς, τόσο συμβατικών, όσο και βιολογικών ειδών στην επιθυμητή ποσότητα.

Η αποστολή εντός Λαμίας γίνεται δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη χώρα για αγορές άνω των 35€.

Επίσης σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε από κοντά στην οδό Αγίου Νικολάου 4, στην καρδιά της αγοράς στο κέντρο της πόλης.

Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση από τα νέα μας προϊόντα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση