Ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Βύρων Πολύδωρας στη Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 10:05 Ο Μίμης Ανδρουλάκης και ο Βύρων Πολύδωρας στη Λαμία - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ

Με την παρουσία βουλευτών, αυτοδιοικητικών αλλά και πολύ κόσμου, ο Δήμος Λαμιέων παρουσίασε το Σάββατο 9 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο το βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη «Ταξίδι Μέλιτος».

Ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Βύρων Πολύδωρας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Αθανάσιος Δ. Μακρυγιάννης και ο Οικονομολόγος Κώστας Ζιάκας ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Απόστολος Έλληνας.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Δημήτρης Βέττας, Αποστόλης Καραναστάσης, Γιάννης Σαρακιώτης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, ο πρώην Υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, ο Επίτιμος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Δημήτριος Γράψας, ο πρώην Βουλευτής Πάρις Μουτσινάς, οι Δήμαρχοι Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου και Αμφίκλειας- Ελάτειας Γιώργος Γώγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Θανάσης Κλειτσάκης, Αντιδήμαρχοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Δήμος Καλαμπαλίκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση