Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πασχαλιάτικη αγορά και σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 09:10 Λαμία: Πασχαλιάτικη αγορά και σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Και φέτος το Πάσχα απλώνουμε το χέρι στον Συνάνθρωπο...

Σε εξέλιξη είναι η διήμερη Πασχαλιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά «Ω Γλυκύ μου ΄Εαρ», η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το "Συν στον Άνθρωπο", Παρασκευή και Σάββατο του Λαζάρου, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Και τι δεν θα βρεις....

Λαμπάδες χειροποίητες, υπέροχες, ιδιαίτερες, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για μικρούς και μεγάλους. Eπίσης λαμπάδες με το γούρι του συλλόγου φιλοτεχνημένο από το "Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά"

Πασχαλιάτικες συνθέσεις και όμορφα διακοσμητικά. Λευκά είδη (εργόχειρα, τραπεζομάντηλα για το γιορτινό Πασχαλιάτικο τραπέζι, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ποδιές κ.ά.)  εξαιρετικής ποιότητας όλα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι!

Παραδοσιακά φαγητά (τηγανητός μπακαλιάρος της ώρας, σουπιές με χόρτα, γίγαντες κ.ά. πίτες, καθώς επίσης γλυκά του κουταλιού, κουλουράκια, τσουρέκια, κέικ κ.ά.) φτιαγμένα με υλικά Α΄ποιότητας και με τις καλύτερες συνταγές.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Δούμα:

Ώρες λειτουργίας:Παρασκευή 22/4/2016 από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και το Σάββατο 23/4/2016 (του Λαζάρου) από 8 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Πάρκου της πόλης μας.

Δείτε φωτογραφίες: