Γέμισε χρώμα και στυλ η οδός Χατζοπούλου στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 12:03 Γέμισε χρώμα και στυλ η οδός Χατζοπούλου στη Λαμία!

Επιτέλους! Μια πρωτοβουλία συμπολιτών μας, που με έναν πολύ απλό και όμορφο τρόπο, έδωσαν τη δική τους απάντηση στη μιζέρια και την κρίση!!!

Ο ουρανός της οδού Χατζοπούλου, από την πλατεία Πάρκου μέχρι και τη Βύρωνος, γέμισε με χρωματιστές ομπρέλες που αιωρούνται, δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Μια επαγγελματίας είχε την ιδέα, την οποία συζήτησε και με άλλους καταστηματάρχες, αλλά και κατοίκους, οι οποίοι συμφώνησαν και αποφάσισαν να το προχωρήσουν.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν και πήραν άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο... και ορίστε το αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει το όλο εγχείρημα και ότι θα μπουν και κάποιες ομπρέλες ακόμα, κάνοντας πιο όμορφο το όλο σκηνικό.

Έτσι λοιπόν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κόστος κατάφεραν να κάνουν το κομμάτι αυτό της οδού Χατζοπούλου, πιο όμορφο, πιο ελκυστικό, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τη δική τους ψυχολογία και φυσικά τη διάθεση του καταναλωτή και του κάθε συμπολίτη μας που θα θελήσει να κάνει τη βόλτα του στον συγκεκριμένο δρόμο.

Μπράβο τους... και ας παραδειγματιστούμε όλοι μας από την πρωτοβουλία αυτή.

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση