Αύριο η «Γιορτή της Μητέρας» - Δείτε μια ξεχωριστή πρόταση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 08:14 Αύριο η «Γιορτή της Μητέρας» - Δείτε μια ξεχωριστή πρόταση!

Την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η «Γιορτή της Μητέρας» - Φέτος γιορτάστε αυτή τη μοναδική σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού με έναν διαφορετικό, ξεχωριστό και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο - Δώρισέ της ένα κόσμημα - σύμβολο αγάπης και ταυτόχρονα βοήθησε το Συνάνθρωπό σου που έχει ανάγκη - Ξεκινούν από 15€ !!!

Το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» τιμά τη «Γιορτή της Μητέρας» και σας προτείνει να γιορτάσετε τον ξεχωριστό δεσμό αγάπης μεταξύ μητέρας και παιδιού με ένα κόσμημα - σύμβολο αγάπης και αλληλεγγύης.

Δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του κοσμηματοπωλείου «Κροντηρά» για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο». Αφετηρία για το φετινό κόσμημα είναι ο κύκλος, το πανάρχαιο σύμβολο της αιώνιας αγάπης και της αφοσίωσης. Είναι ένα σχήμα χωρίς αρχή και τέλος, όπως και η προσφορά και η αγάπη του συλλόγου για τα παιδιά και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο άνθρωπος που κρατάει στα χέρια του μια καρδιά έτοιμος να την προσφέρει στο συνάνθρωπό του.

Για τη φετινή μας συλλογή, έχουμε δημιουργήσει 6 διαφορετικές εκδοχές σε μενταγιόν, βραχιόλι και μπρελόκ σε τιμές που ξεκινούν από Є15. Οι υπέροχες επιλογές σε λευκό, ροζ,  κίτρινο ή μαύρο πλατίνωμα  θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Δώστε μια ξεχωριστή πινελιά στη φετινή «Γιορτή της Μητέρας» επιλέγοντας ένα μοναδικό κόσμημα. Μετουσιώστε την αγάπη προς τη μητέρα σας σε μια πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό σας.

Με περίπου έναν αιώνα εμπειρίας το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά» είναι δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη με μια ποικιλία προτάσεων που συνδυάζουν το παλιό με το καινούριο και χαρακτηρίζονται από φινέτσα και υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου!!!

από το «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18, στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση