Χρυσόστομος Καρέλλης: Η Λαμία θα πρέπει να επενδύσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 08:17 Χρυσόστομος Καρέλλης: Η Λαμία θα πρέπει να επενδύσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Το "Group Karellis" στηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις - Τι λέει για την επιστροφή του φημισμένου ράλλυ στη Λαμία, ο επικεφαλής του Group, Χρυσόστομος Καρέλλης.

«Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και την στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις....», λέει στο LamiaReport ο Χρυσόστολος Καρέλλης, ο οποίος συμμετέχει στον αγώνα ως πλοηγός.

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα μπορούσε να ήταν ένα αθλητικό προϊόν για τη πόλη της Λαμίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι μας "ΦΙΝ-ΛΑΜΙΑ" », είπε ο δυναμικός επιχειρηματίας, που παρά την μεγάλη κρίση που περνάει ο χώρος του αυτοκινήτου συνεχίζει να επενδύει σε αυτόν και φυσικά να τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Δείτε το βίντεο:

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης μαζί με τον έμπειρο οδηγό αγώνων Άγγελο Ζήβα θα είναι Πλοηγοί στο φετινό "Seajets Rally Acropolis 2016" (επόμενη φώτο).

Και φυσικά οι εταιρείες Jeep και Peugeot(Autokar), του "Group Karellis" στηρίζουν το "Seajets Rally Acropolis 2016".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση