Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμης Χαλκιάς: Το Rally κυλάει... στις φλέβες του! - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 13:25 Θέμης Χαλκιάς: Το Rally κυλάει... στις φλέβες του! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θέμης Χαλκιάς είναι έτοιμος να "παίξει" με το γκάζι στις μοναδικές Ειδικές Διαδρομές του "Seajets Rally Acropolis 2016" στα βουνά της Φθιώτιδας και δηλώνει ευτυχισμένος.

Οι αγώνες αυτοκίνητων είναι το πάθος του. Το έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του Βασίλη Χαλκιά, που όταν τον έβλεπε να τερματίζει έβαζε τα κλάματα από συγκίνηση και ονειρευόταν την ώρα που θα πιάσει ο ίδιος το τιμόνι....«Ό,τι ονειρεύεσαι και αγαπάς πολύ, βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις...», λέει στο LamiaReport ο Θέμης Χαλκιάς.

Στο Rally Acropolis του 2013 ο Θέμης Χαλκιάς είχε αναδειχτεί ο ταχύτερος Έλληνας οδηγός (επόμενη φώτο)

Στο φετινό "Seajets Rally Acropolis" με το Νο 25 στο Subaru Impreza και συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη, κρατά χαμηλούς τόνους, έχοντας πάντα ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα σε επίπεδο ελληνικών πληρωμάτων αλλά και σε επίπεδο ERC.

Με τα καλύτερα λόγια για τον οδηγό - επιχειρηματία Θέμη Χαλκιά μίλησε στην κάμερα του LamiaReport ο Δημοσιογράφος και έμπειρος οδηγός αγώνων, Στράτος Φωτεινέλης.

Δείτε το βίντεο:

Στην επόμενη φώτο ο Θέμης Χαλκιάς μαζί με τον Κώστα Σούκουλη και άλλους φίλους, από τα... βουνά της Λαμίας, όπου βρίσκεται για δοκιμές εν όψει του "Ακρόπολις" που ξεκινά αύριο!

Αυτό είναι το νέο ιδιωτικό "ΚΤΕΟ Χαλκιάς" στη Λαμία. Την επένδυση έκαναν δυο έμπειροι επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου και των ΚΤΕΟ, ο Θέμης Χαλκιάς και ο Μιχάλης Θαλάσσης.

Το ΙΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ ΙΚΕ βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης, στη Λ. Δημοκρατίας, πολύ κοντά στο κτίριο της Αστυνομίας και εδώ θα γίνει το βράδυ της Κυριακής και ο τελικός τεχνικός έλεγχος του "Seajets Rally Acropolis".