Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι το TRX;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 10:43 Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι το TRX;

TRX: Η γυμναστική που υπόσχεται γραμμωμένο και δυνατό σώμα...

Η πιο HOT καλοκαιρινή προσφορά, 69€ για 3 μήνες, είναι γεγονός και σε προκαλεί να φτιάξεις τέλειο και δυνατό σώμα με TRX !!!

Φτιάξε σώμα δυνατό τώρα...

To TRX δεν απέκτησε την φήμη του τυχαία. Η προπόνηση με ιμάντες είναι η μέθοδος γυμναστικής που λίγο πολύ την έχουν ακούσει όλοι και όσοι την έχουν δοκιμάσει επιμένουν πως είναι ένα από τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα γυμναστικής γιατί χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο το βάρος του σώματος.

Η άσκηση με TRX είναι αποδοτική ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης, ηλικίας και φύλου όταν αυτό παρέχεται από εξειδικευμένους TRX Trainers. Τα πλεονεκτήματα που θα έχετε εάν εμπιστευτείτε την πιστοποιημένη από την Αμερικάνικη εταιρεία Κατερίνα Ζουμποπούλου θα είναι πολλαπλά.

Καταρχήν γυμνάζει όλο το σώμα, ενώ ελαχιστοποιεί τον χρόνο άσκησης, δουλεύοντας τον κορμό σε ρυθμούς διαφορετικούς από ότι γνωρίζατε έως τώρα και εναλλάσσοντας ασκήσεις σε δευτερόλεπτα. Βελτιώνει το μυικό σύστημα και σε δύναμη αλλά και σε μέγεθος, γυμνάζοντας το σώμα με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει έως τώρα να δουλεύει.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα στην προπόνηση με τον ιμάντα είναι, ότι λόγω του ασταθούς του περιβάλλοντος εκγύμνασης, αυξάνει την δύναμη του κορμού και ιδιαίτερα των κοιλιακών (Core), ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την αντοχή των αρθρώσεων χωρίς αυτές να επιβαρύνονται.

Για όσα προαναφέρθηκαν, το TRX βοηθάει να ενεργοποιηθεί ο μέγιστος αριθμός των μυικών ινών και αυξάνει την καρδιακή συχνότητα εκτοξεύοντας στα ύψη τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους με αποτέλεσμα τα παραπανίσια κιλά να εξαφανιστούν πολύ πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε, δεδομένου ότι οι περισσότερες ασκήσεις εμπλέκουν παραπάνω από μία μυική ομάδα.

Τα πρώτα αποτελέσματα ενδυνάμωσης με TRX είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά και στην πολυετή εμπειρία της Κατερίνας.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς μαθητές της, επιλέγοντας την πιο HOT, 3μηνη καλοκαιρινή προσφορά, στα 69 ή την 12μηνη προσφορά TRX FOR ALL στα 199€.

Επιλέξτε έξυπνα για να είστε FIT όλο τον χρόνο και στην καλύτερη τιμή.
 
Προσοχή: Η προσφορά ισχύει για 10 ημέρες.
 


Fit Care Gym
Πατρόκλου 45 - Λαμία
Τηλ. 22310 35405
Mobile......6933118600
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό σου... με TRX !!!