ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την πανηγυρική εκκίνηση του "Ράλι Ακρόπολις"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαΐου 2016 18:25 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την πανηγυρική εκκίνηση του "Ράλι Ακρόπολις"

Η Λαμία και οι Θερμοπύλες στο επίκεντρο για έναν αγώνα που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Το απόγευμα του Σαβατου τα 81 πληρώματα που αγωνίζονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ πέρασαν από τη ράμπα της εκκίνησης, εμπρός από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Με πρωταγωνιστή τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης -και όχι μόνο- δίνοντας την εκκίνηση τίμησε τα πληρώματα που από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους σε ειδικές διαδρομές οι οποίες έχουν γράψει ιστορία στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος, και βέβαια ο Δήμαρχος Λαμιέων, της πόλης που φιλοξενεί και ζει στο ρυθμό του αγώνα, Νίκος Σταυρογιάννης, όπως και οι ∆ήμαρχοι Αμφίκλειας-Ελάτειας, Γιώργος Γώγος, ∆ελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ∆ωρίδος, Γιώργος Καπεντζώνης, και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου, Ιωάννης Συκιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία τόσο του Δημάρχου Λουτρακίου -της πόλης που φιλοξένησε υποδειγματικά τον αγώνα για έξι χρόνια-, Γιώργου Γκιώνη, όσο και του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα στην εκδήλωση, την ίδια ώρα που, φυσικά, τους αγωνιζόμενους υποδέχθηκαν και οι χορηγοί του αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες...

Φώτο από acropolisrally.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση