Λαμία: Η νέα Africa Twin σε προκαλεί για ένα Test Ride !!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 09:00 Λαμία: Η νέα Africa Twin σε προκαλεί για ένα Test Ride !!!

Κι όμως είναι αλήθεια... Η νέα CRF 1000 Africa Twin, είναι εδώ και σε προκαλεί για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης!

Το super νέο μοντέλο της Honda, CRF 1000 Africa Twin, βρίσκεται στην αντιπροσωπεία της εταιρείας, στο κατάστημα Ηλίας Χόντος, στη συμβολή των οδών Βασιλικών και Μεγάλου Αλεξάνδρου, ακριβώς στο κυκλικό κόμβο.

Η νέα Africa Twin θα είναι μόνο για λίγες ημέρες στην αντιπροσωπεία της Honda στη Λαμία και μπορείς εάν θέλεις να την οδηγήσεις ή απλά να τη δεις από κοντά, όπως και όλα τα νέα μοντέλα της Honda.

Πάρε λοιπόν μαζί σου τα απαραίτητα, κράνος - μπουφάν - δίπλωμα - ταυτότητα, και έλα για ένα TEST RIDE, με τη μηχανή που ονειρευόσουν να οδηγήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για TEST RIDE τηλεφώνησε στο 22310 43454.

Ηλίας Χόντος: 22 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Honda στη Λαμία, Ηλίας Χόντος, έχει ταυτίσει το όνομά του με το δίκυκλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το συνεργείο του στη Λαμία, είναι ένα από τα κορυφαία συνεργεία Honda Moto στη Ελλάδα.

Η επιχείρησή του για 22 ολόκληρα χρόνια δραστηριοποιείται στην πώληση, συντήρηση και επισκευή δικύκλων, με εξειδίκευση στα δίκυκλα της Honda. Όλα αυτά τα χρόνια, η συνέπεια, η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και η υπευθυνότητα, δημιούργησαν σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η οποία συνεχίζεται μεχρι και σήμερα.

Ο Ηλίας Χόντος με πολύ αγάπη και μεράκι, αλλά πάνω απ΄ όλα με τεχνογνωσία, οδηγεί την επιχείρηση σε μια νέα εποχή παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες των δικύκλων.

Απλά. Για ότι αφορά το δίκυκλο, μπορείς να τον εμπιστευθείς, χωρίς να το μετανιώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα CRF 1000 Africa Twin και ελάτε για TEST RIDE στην αντιπροσωπεία της Honda στη Λαμία (Βασιλικών και Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Ηλίας Χόντος
Αντιπρόσωπος Honda
Μεγάλου Αλεξάνδρου & Βασιλικών - Λαμία.
Τηλ: 22310 43454.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση