Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την "Ακαδημία Σερπάνος" είναι γεγονός! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 13:00 Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την "Ακαδημία Σερπάνος" είναι γεγονός! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Οι αυριανοί παίχτες του Ολυμπιακού θέλουμε να είναι από τα παιδιά των Ακαδημιών της Περιφέρειας...», είπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν χθες στη Λαμία.

Ο προπονητής της Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και  παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Φώτης Παπαπαναγής και ο Διευθυντής Σχολών Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην "Ακαδημία Σερπάνος" στη Λαμία, η οποία εδώ και λίγους μήνες είναι μέλος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δήλωσαν ευτυχείς για τη συνεργασία τους με τον Θανάση Σερπάνου, αφού όπως είπαν έχουν να κάνουν με έναν συνεργάτη που είναι επαγγελματίας και πάνω απ΄όλα έχει την ίδια φιλοσοφία με τον Ολυμπιακό.

«Το όνειρό μας είναι από αυτά τα παιδιά κάποια να παίξουν στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Γι αυτό επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τις Ακαδημίες που συνεργαζόμαστε, Θέλουμε δίπλα μας τους καλύτερους...», είπε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη και την προπόνηση στην "Ακαδημία Σερπάνος" με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση