Λαμία: Τώρα ΔΩΡΕΑΝ αποστολή και για όλα τα προϊόντα Pampers!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 18:07 Λαμία: Τώρα ΔΩΡΕΑΝ αποστολή και για όλα τα προϊόντα Pampers!

Το Pharmacy2go έκλεισε 4 χρόνια λειτουργίας και συγκαταλέγεται πλέον στην ελίτ των Ελληνικών Ηλεκτρονικών Φαρμακείων, με πελατολόγιο σε κάθε άκρη της χώρας καθώς και σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα κατέλαβε τη 2η θέση στον τομέα "Εmail Marketing Καμπάνια" αμέσως μετά την Cosmote, στην απονομή των βραβείων e-volution awards. Για τη διάκριση αυτή το "Pharmacy2go" βραβεύτηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για την πόλη της Λαμίας, όπως είναι γνωστό, γίνεται αυθημερόν και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, για παραγγελίες έως και τις 21.00μμ. και το Σάββατο έως και τις 17.00μμ., ανεξαρτήτως ποσού. Από σήμερα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ αποστολή & αντικαταβολή και για τα προϊόντα Pampers, τα μοναδικά που εξαιρούνταν μέχρι πρότινος από τη συγκεκριμένη πολιτική.

Για παραγγελίες που γίνονται έως και τις 14.30μμ., εκτός Σαββάτου, όσες περιέχουν προϊόντα Pampers θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα, ενώ για παραγγελίες από τις 14:30μμ. και μετά η παράδοση θα πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός της πόλης της Λαμίας.

Κάντε τις αγορές σας online, εύκολα και γρήγορα με ένα click ή και τηλεφωνικά στο 801 700 7337 & 22310 21470.

Επιπρόσθετα, τίθεται στη διάθεσή σας και το live chat για άμεση εξυπηρέτηση των αποριών σας online!

www.pharmacy2go.gr/gr/pampers

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση