Μήπως κρύβεις μέσα σου ένα μηχανικό και δεν το ξέρεις; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 22:45 Μήπως κρύβεις μέσα σου ένα μηχανικό και δεν το ξέρεις; - ΒΙΝΤΕΟ

Για 3η χρονιά στη Λαμία το Open T.I.S.P. Festival, από το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία!

Το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronic Engineers – IEEE) είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός επαγγελματικός οργανισμός με σκοπό την προώθηση της θεωρίας και των εφαρμογών της επιστήμης του Ηλεκτρολόγου και Ηλεκτρονικού μηχανικού για την εξέλιξη του επαγγέλματος με γνώμονα την κοινωνική προσφορά.

Το πρόγραμμα του T.I.S.P. έχει ως σκοπό την προώθηση της μηχανικής στους μαθητές. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι μικροί μας φίλοι προσπάθησαν με απλά καθημερινά υλικά να υλοποιήσουν μία δραστηριότητα. Στόχος είναι να εξοικειωθούν οι μαθητές με την έννοια της μηχανικής και να δουν ότι μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια το μηχανικό που κρύβουν μέσα τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν πολύπλοκες εφαρμογές.

Το φεστιβάλ έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων «Η σημερινή εκδήλωση είναι μια απόδειξη για το τι σημαίνει να έχεις στην πόλη σου ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως το πανεπιστήμιο...», είπε μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Open T.I.S.P. Festival στη Λαμία...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση