Τι άλλαξε στο πρατήριο της οδού Όθωνος στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 08:02 Τι άλλαξε στο πρατήριο της οδού Όθωνος στη Λαμία;

Αλλαγή σελίδας και νέα εποχή για το πρατήριο της οδού Όθωνος στη Λαμία - Τώρα η ΕΚΟ υπογράφει την ποιότητα των καυσίμων, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κάνετε και τα ψώνια σας!!!

Ο λόγος για το γνωστό πρατήριο στην Όθωνος 65, πίσω από το ξενοδοχείο "ΔΕΛΤΑ", στη Λαμία.

«Σας γνωρίζουμε ότι το πρατήριο εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση, με σήματα της εταιρείας ΕΚΟ, που εγγυάται άριστη ποιότητα καυσίμων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στο χώρο επίσης λειτουργεί Πλυντήριο - Λιπαντήριο, όπου φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας με τα καλύτερα προϊόντα, κάνοντας ακόμη και βιολογικό καθαρισμό. Επίσης θα βρείτε επιλεγμένα λιπαντικά και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.

Ακόμη στο νέο πρατήριο της Όθωνος μπορείτε να κάνετε και τα ψώνια σας, αφού πλέον διαθέτει και Μίνι Μάρκετ τροφίμων, όπου θα βρείτε τσιγάρα και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την καθημερινότητά σας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας από νωρίς το πρωί, μεχρι αργά το βράδυ.

Ελάτε τώρα στο νέο πρατήριο της ΕΚΟ στην οδό Όθωνος, για να γνωρίσετε τι σημαίνει φιλική εξυπηρέτηση και σεβασμός στον πελάτη και φυσικά ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα καυσίμων. Επίσης διαθέτουμε δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες μας.

Θα ήταν τιμή μας και χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε...»

Άρης Λιάλιος
Τηλ. επικοινωνίας: 2231304807
 
 
 
 
 
 
Άνοιξη 2016: Νέα εποχή για το πρατήριο της Όθωνος στη Λαμία !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση