Ένα ακόμη γευστικό σημείο αναφοράς προστέθηκε στο χάρτη της πόλης! - Δείτε ΦΩΤΟ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 21:30 Ένα ακόμη γευστικό σημείο αναφοράς προστέθηκε στο χάρτη της πόλης! - Δείτε ΦΩΤΟ!

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο νέο παραδοσιακό ξυλόφουρνο "ΠΙΝΑΚΩΤΗ" που άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στην οδό Παπασιοπούλου 24, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Η "Πινακωτή" είναι ένα όνομα συνυφασμένο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ποικιλία των προϊόντων, την άψογη εξυπηρέτηση, τη δέσμευση για διαρκή βελτίωση.

Ψωμί, όπως παλιά, ψημένο σε παραδοσιακό, χειροποίητο φούρνο με ξύλα.

Η ιδιοκτήτρια του νέου καταστήματος Μάρω Βαρλάμη είπε στο LamiaReport:  «Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Υποσχόμαστε πως θα προάγουμε πάντα τις άξιες της ισορροπημένης διατροφής , στηριγμένοι στις παραδοσιακές συνταγές, τα αγνά υλικά, την ποιότητα, την ποικιλία, τις προσιτές τιμές και τη φιλική καθημερινή εξυπηρέτηση. Θα χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης συνεισφέροντας στην ποιότητα ζωής του κοινωνικού σύνολου...»

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της νέας Πινακωτής...

Ελάτε να γνωρίσετε όλα μας τα προιόντα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο "ΠΙΝΑΚΩΤΗ", στην οδό Παπασιοπούλου 24, στα Γαλανέικα Λαμίας.

"Πινακωτή" η πρώτη σου επιλογή. Σταθερό σημείο αναφοράς στο γευστικό χάρτη της πόλης!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση