Λαμία: Το 3ο SummerSportCamp είναι γεγονός - Έλα κι ΕΣΥ !!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 16:08 Λαμία: Το 3ο SummerSportCamp είναι γεγονός - Έλα κι ΕΣΥ !!!

SummerSportCamp2016 !!! - Έλα κι ΕΣΥ !!!

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του τένις (Αγίας Παρασκευής & Λειβαδίτη Θάνου) το 3ο SummerSportCamp στην πόλη της Λαμίας!

Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με παραδοσιακά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το basket και το volley αλλά και να τους δώσουμε την ευκαιρία να βιώσουν καινούργια αθλήματα όπως το tennis, το beachtennis και το beachvolley.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με ομαδικές ψυχαγωγικές δημιουργικές δραστηριότητες που στόχο έχουν την προαγωγή της συνεργασίας, της στήριξης και της ομαδικότητας. Κύριο μέλημα του προγράμματος είναι να προσφέρουμε στα παιδιά κάθε ηλικίας ένα ψυχαγωγικό τρόπο εκγύμνασης και δημιουργικής απασχόλησης πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προάγοντας τον αθλητισμό, την δια βίου άθληση και την ευκαιρία να ζήσουν νέες εμπειρίες.

  • Ηλικία 5-14 ετών
  • Καθημερινή Ώρα Έναρξης Camp : 08:00
  • Καθημερινή Ώρα Λήξης Camp : 14:00

Πληροφορίες Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας στα: 6976973758, 6976616366 και 6947307353.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση