"Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων" από αύριο στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 07:50 "Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων" από αύριο στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!
Η ταινία Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων, βασίζεται στην ομώνυμη best seller σειρά παιχνιδιών της Blizzard με εκατομμύρια φανατικούς παίκτες ανά τον κόσμο. Η υπερπαραγωγή της Legendary Pictures και της Universal Pictures, που σκηνοθετεί ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν Τζόουνς από αύριο Πέμπτη 9/6 στο Cinepolis Γαλαξίας στη Λαμία και το LamiaReport σας εξασφάλισε προσκλήσεις.
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ για την προβολή του «Warcraft: The Beginning».
 
Οι τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6) στο LR.
 
Ώρες προβολής στις 7 το απόγευμα και στις 10 το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
Περίληψη

Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ δέχεται την επίθεση τρομερών Ορκ πολεμιστών που εγκαταλείπουν την ετοιμοθάνατη πατρίδα τους για να αποικήσουν μια άλλη. Καθώς ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την πιθανότητα μιας καταστροφής κι ο άλλος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας, στην οποία πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα και στην οποία ο καθένας παλεύει για κάτι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση