Μήπως η ΠΕΛ είναι η ευκαιρία να πάρεις το τζάκι που θέλεις και μάλιστα με ΕΚΠΤΩΣΗ?

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 07:30 Μήπως η ΠΕΛ είναι η ευκαιρία να πάρεις το τζάκι που θέλεις και μάλιστα με ΕΚΠΤΩΣΗ?

Όλοι σήμερα αναζητούμε λύσεις οικονομικές και παράλληλα αξιόπιστες για τη θέρμανση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό μας χώρο.

Με μια βόλτα στην ΠΕΛ θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικά για ό,τι θέλετε και να κερδίσετε από τις ειδικές εκπτώσεις που ισχύουν για την 50η εκθεσιακή περίοδο της ΠΕΛ.

Στο Α΄ κτίριο, αμέσως μόλις μπείτε δεξιά στο 1ο περίπτερο θα βρείτε την εταιρεία "ΒΕΛΑΩΡΑΣ". Είναι η καλύτερη επιλογή για ό,τι τζάκι κι αν σκέφτεστε.

Ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα για όλες τις επιλογές που έχετε και μετά αποφασίστε. Έτσι κι αλλιώς η ενημέρωση δεν κοστίζει...

Ελάτε τώρα στην ΠΕΛ, να δείτε και να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας στα ΤΖΑΚΙΑ με ΛΕΒΗΤΕΣ και στα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ, που καλύπτουν μέχρι και 140 μ2. σε πολύ οικονομικές τιμές !!!

Ενημερωθείτε επίσης, πως μπορείτε να μετατρέψετε το απλό τζάκι σε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ και αποκτήστε τις ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ με χαμηλότερο κόστος !!! Η τοποθέτηση και εγκατάσταση γίνεται από δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο.



Η εταιρεία μας, "ΒΕΛΑΩΡΑΣ", με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, σας παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης τζακιών, πλακιδίων και μαρμάρων.

Αναλαμβάνουμε την επιλογή, τη σχεδίαση και την εγκατάσταση των προϊόντων που θα επιλέξετε, στον χώρο σας.



Πολλές επώνυμες εταιρείες τζακιών, πλακιδίων και ειδών υγιεινής μας εμπιστεύονται την αποκλειστικότητα και τη διάθεση των προϊόντων τους.

Εγγύηση αποτελούν οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η έδρα και η έκθεση της εταιρείας "ΒΕΛΑΩΡΑΣ" είναι στο Παγκράτι Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού, κοντά στη συμβολή με την οδό Φραντζή.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 33978.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση