Σας γνωρίζουμε έναν έναν για να σας εξυπηρετήσουμε έναν έναν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 15:17 Σας γνωρίζουμε έναν έναν για να σας εξυπηρετήσουμε έναν έναν

Η πορεία μας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών διαρκεί περίπου 2 δεκαετίες και είμαστε υπερήφανοι που το κατάστημα "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" είναι το μοναδικό ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ για το Νομό Φθιώτιδας.

Στο "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" μπορείτε επίσης να επισκευάσετε Κινητά Τηλέφωνα –Tablet όλων των εταιρειών ανεξαρτήτου μοντέλου και προελεύσεως.

Η πολυετής παρουσία μας στον επισκευαστικό χώρο των Κινητών Τηλεφώνων έχει εξασφαλίσει για εσάς επιλεγμένα γνήσια ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας, συνοδευόμενα πάντα με εγγύηση, και πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τηλεπικοινωνιών και τεχνικής υποστήριξης.

O τομέας των τηλεπικοινωνιών αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και απαιτητικούς κλάδους της σύγχρονης ζωής.

Γι΄ αυτό το λόγο στο "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" , με άριστα εξειδικευμένους τεχνικούς , συνεχίζουμε να σας παρέχουμε λύσεις και να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον καθένα σας ξεχωριστά.

Οι υποδομές μας στο χώρο του SERVICE, όπου εκεί γίνονται σχεδόν οι περισσότερες επισκευές κινητών τηλεφώνων, είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Ο χώρος του service μας είναι πλήρως στατικά γειωμένος και περιλαμβάνει -ESD Protection (Αντιστατικούς πάγκους – εργαλεία – Digital Analyzers –Microscope- Testers – SMD REWORK -Lead Free Εξοπλισμό κ.α.)

Για οποιοδήποτε πρόβλημα του κινητού σας ή επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 22310 29991 ή να μας επισκεφθείτε το κατάστημα "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" Λεωνίδου 69, στη Λαμία (πάνω από τις γραμμές του τρένου).

►Επίσης στο Κατάστημα "ΕΞΕΛΙΞΙΣ" μπορείτε να επωφεληθείτε προσφορές της CYTA για INTERNET - ΚΙΝΗΤΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση