Πήγαμε στα γενέθλια της "Χώρας" - Δείτε ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 15:57 Πήγαμε στα γενέθλια της "Χώρας" - Δείτε ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ

Με μια  όμορφη βραδιά στις 15 Ιουνίου άνοιξε το 10o Φεστιβάλ Οίτης στη Χώρα , με αφορμή τα γενέθλια των 10 χρόνων του Φεστιβάλ και της Χώρας.

Ο αέρας μπορεί να καθυστέρησε την πρόβα και την έναρξη της μεγάλης συναυλίας αλλά όλοι ήταν στη θέση τους για να προσφέρουν ένα γεμάτο τρίωρο μουσικό πρόγραμμα στους χιλιάδες θεατές που τίμησαν τα γενέθλια του μεγαλύτερου Φεστιβάλ της περιοχής μας.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες , πλήθος κόσμου, φίλοι της Χώρας συμμετείχαν σ' αυτή τη γιορτή που στήθηκε με την αγάπη και τη συνδρομή όλων. Φίλων, εθελοντών, χορηγών, φορέων, καλλιτεχνών. Όλοι μαζί έδωσαν ένα δυναμικό παρόν σ' αυτή τη γιορτή θέλοντας να εκφράσουν την υποστήριξή τους και τη συμπαράστασή τους σ' αυτό το θεσμό και να δώσουν κουράγιο στους διοργανωτές να συνεχίσουν το έργο τους.

Πιο σημαντική ακόμη και από την υλική υποστήριξη , η ηθική υποστήριξη και η διαβεβαίωση από όλους ότι είμαστε δίπλα σας. Αυτό είναι αρκετό για να καταβάλλει κάθε αντιξοότητα. Είναι αυτό το χαμόγελο στα μάτια όσων αποχωρούν από τη Χώρα που δίνει δύναμη και κουράγιο για συνέχεια….

Και όπως είπε και η Λιζέτα στην ευχή της …μακάρι όλη η Χώρα να γίνει σαν αυτή τη Χώρα….

Τα γενέθλια του Φεστιβάλ Οίτης και της Χώρας τίμησαν με την παρουσία τους χιλιάδες θεατές μαζί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, τον αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραίσκο, τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη και πολλοί άλλοι!

 

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση