Little Woman’s Club: Και φέτος στην κορυφή! Ελάτε το απόγευμα να γνωρίσετε τη δουλειά μας!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 08:40 Little Woman’s Club: Και φέτος στην κορυφή!  Ελάτε το απόγευμα να γνωρίσετε τη δουλειά μας!

Σήμερα Κυριακή, στις 7:00΄ το απόγευμα η ετήσια εκδήλωση του Little Woman’s Club στο Χαλκιοπούλειο.

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία - Ελάτε να γνωρίσετε τη δουλειά μας !

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την  Κυριακή 26 Ιουνίου 2016στις 7:00΄ το απόγευμα, στο Χαλκιοπούλειο  Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Φιλίας 1, Λαμία), η μοναδική Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών στη Λαμία ’’Little Womans Club’’, σας προσκαλεί  στην ετήσια εκδήλωσή της.

Οι αθλήτριες του "Little Womans Club" και το τμήμα Μαζορετών, υπόσχονται να μεταδώσουν στους θεατές κέφι, χαρά και συγκίνηση μέσα από πρωτότυπες χορογραφίες ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ CHEERLEADING - JAZZ - HIP HOP - AERODANCE.

Η προπονητική ομάδα περιμένει με χαρά γονείς και φίλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και υποσχόμαστε μαι όμορφη βραδιά.

Επιμέλεια Χορογραφιών: κα Νασιοπούλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία συμμετείχε και φέτος στο 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEER 18 & 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) υπό την αιγίδα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ICU.

Ευχαριστούμε!!! Επιστρέψαμε γεμάτοι μετάλλια, διακρίσεις, αλλά κυρίως περηφάνια αγάπη και χαμόγελα. Αξία ανεκτίμητη!!!!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη συμμετοχή του "Little Woman's Club" στο 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEER 18 & 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) υπό την αιγίδα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ICU.

Το "Little Woman's Club" μετά από 25 χρόνια συνεχούς και άξιας πορείας, αποτελεί συνώνυμο της Ρυθμικής Γυμναστικής και θεσμό στην πόλη της Λαμίας.

"Little Woman's Club"
Κύπρου 71Β & Αντικύρας
22310-39725 και 6947156002.
Καλό και όμορφο καλοκαίρι....

Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/little.wmnsclb?fref=ts

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση