Λαμία: Κάτι νέο ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 07:05 Λαμία: Κάτι νέο ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη!

Κάτι «φρέσκο» και νεανικό που με τη δική σας συμμετοχή ίσως διατηρηθεί και στο χρόνο! Μια ομάδα νέων ανθρώπων με «ανησυχίες» έχει να μας προτείνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για τα ζεστά βράδια του Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ Οίτης φέτος ξεκινά μια νέα προσπάθεια – παραγωγή όπως αυτή του 1ου Film Festival από ανθρώπους με κινηματογραφικές ανησυχίες!

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα υποδεχτούμε με ιδιαίτερη τιμή ανθρώπους  που υπηρετούν την 7η τέχνη και θα μας φανερώσουν τα μυστικά και τις τεχνικές της κινηματογραφικής δημιουργίας μέσα από προβολές, κινηματογραφικά εργαστήρια, διαλέξεις και συζητήσεις.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 μας προσκαλούν στα Λελέικα Υπάτης για το Opening party του 1ου Film Festival με είσοδο ελεύθερη.

Δείτε όμως το πρόγραμμα και πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε: 

Το πρόγραμμα ανανεώνεται συνεχώς

Πέμπτη 30 Ιουνίου  – Προβολή του Ντοκιμαντέρ «Wheeling2Help» και ομιλία των δημιουργών + Opening CineMusic Party με τον Dj Κώστα Ζωγραφόπουλο στα decks και φυσικά μουσικές από ταινίες

Πέμπτη 7 Ιουλίου  – Εργαστήριο Εισαγωγής στη Σκηνοθεσία με τον Δημήτρη Κουτσαμπασιάκο

Τρίτη 12 & Τετάρτη 13 Ιουλίου – Εργαστήριο Διεύθυνση Φωτογραφίας και Φωτισμού με τον Νίκο Καβουκίδη

Πέμπτη 14 Ιουλίου Εργαστήριο Εισαγωγή στο Κινηματογραφικό Σενάριο με τον Παναγιώτη Ιωσηφέλη

Τρίτη 19 Ιουλίου Προβολή του Ντοκιμαντέρ «Εκρεμμές» του ΕΠΑΨΥ. Συζήτηση και ομιλία με ειδικούς

Πέμπτη 21 Ιουλίου Εισαγωγή στο Μοντάζ με τον Γιώργο Μαυροψαρίδη

Τέλος Ιουλίου Closing Live με συναυλία από τα La Moya και θέμα φυσικά τον κινηματογράφο

Οι συμμετοχές δεν περιορίζονται σε ανθρώπους που μελετούν τον κινηματογράφο, αλλά και σε όσους τον θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του.  Στόχος και επιθυμία μας είναι, να προκύψει μια ταινία μικρού μήκους που θα γυριστεί κατά τη διάρκεια των προβολών και των εργαστηρίων σε συνεργασία με τους ίδιους τους συμμετέχοντες και θα αποτυπώνει την εμπειρία τους στο 1ο Film Festival.

Παράλληλα με τα εργαστήρια και τις προβολές θα γίνουν αφιερώματα, συναυλίες και party με DJ φυσικά με κεντρικό θέμα τον Κινηματογράφο!

Το κόστος συμμετοχής στις δράσεις του Film Festival (εργαστήρια, διαλέξεις) ανέρχεται σε 30€ κατ’ άτομο, ενώ η είσοδος στις προβολές και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για όλους.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Στα εργαστήρια που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε το στόχο μας υποδεχόμαστε:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση