Έτοιμοι για super θέαμα στο 33ο "ΙΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 15:59 Έτοιμοι για super θέαμα στο 33ο "ΙΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος!

Σήμερα Σάββατο η Υπερειδική Διαδρομή της Λαμίας - Αύριο Κυριακή δράση στα βουνά της Φθιώτιδας!

Ο τεχνικός έλεγχος των 32 αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο 33ο Ράλλυ Φθιώτιδος έγινε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς", που βρίσκονται στη νότια πλευρά της πόλης, κοντά στο κτίριο της Αστυνομίας.

Το LamiaReport ήταν εκεί. Δείτε τι μας είπε ο υπεύθυνος του "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς", Γιάννης Αυγέρης.

 
Το 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, ενώ επίκεντρο του αγώνα θα είναι ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.) που θα στεγάσει το Service Park.
 
Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου στις 17:45, με τα αυτοκίνητα να κατευθύνονται προς τον χώρο του ΧΥΤΑ Λαμίας, όπου και θα διεξαχθεί η Υπερειδική Διαδρομή του αγώνα, μήκους 3,7 χιλιομέτρων.
 
Έπειτα θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για σέρβις και διανυκτέρευση, με το κυρίως μέρος του αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 26 Ιουνίου και να περιλαμβάνει 2 περάσματα από τις Ειδικές Διαδρομές "Ελευθεροχώρι" μήκους 17,87 και "Ρεγγίνι-Καρυά" μήκους 18,52 χιλιομέτρων, συνθέτοντας έτσι έναν αγώνα συνολικού μήκους 76,48 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
 
Ο Τερματισμός, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στις 15:32 το απόγευμα της Κυριακής.
 
 
Δείτε φωτογραφίες από τον τεχνικό έλεγχο στο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση