Νέα εποχή για την "Skoda Karellis" σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 15:27 Νέα εποχή για την "Skoda Karellis" σε συνεργασία με την Kosmocar Α.Ε.
Από αρχές Ιουλίου η ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ, ανανεώνει και συνεχίζει την συνεργασία με την SKODA, κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar A.E., επίσημο εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα (έναρξη συνεργασίας Ιούνιο 2016).
 
Η ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ, επίσημος έμπορος και επισκευαστής SKODA, από το 1999.
 
Η φιλοσοφία της ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ βασίζεται στην διαφάνεια, στις φιλικές σχέσεις, τη σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη συνδυασμένη με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών.
 
 
Στις εγκαταστάσεις και την εκθεσή μας στο 2ο ΧΙΛ ΝΕΟ Λαμίας - Αθηνών μπορείτε να μας επισκεφτείτε και δείτε όλη την γκάμα των νέων μοντέλων.
 
Στις επόμενες μέρες θα έχετε την δυνατότητα να οδηγήσετε το Fabia, το Οctavia και το Rapid και να ζήσετε την μοναδική εμπειρία της ποιότητας των αυτοκινήτων SKODA.
 
 
 
 
 
 
"Group Karellis" - Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22310 23563 mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Δείτε περισσότερα στο www.karellis-group.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση