Τώρα στη Λαμία Προσχολική Αγωγή με..."Φαντασία"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 14:10 Τώρα στη Λαμία Προσχολική Αγωγή με..."Φαντασία"

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται και για όσους έχουν voucher από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ - Μάθε περισσότερα για το νέο Παιδικό Σταθμό «Φαντασία»!

Αγαπητοί γονείς & μικροί μας φίλοι,

Η νέα σχολική χρονιά σύντομα ξεκινά και μαζί της η  «Φαντασία»  στην προσχολική εκπαίδευση !

Η είσοδος των παιδιών στο σχολείο είναι ο πρώτος και σημαντικότερος σταθμός στην εξελικτική, εκπαιδευτική και ψυχοκινητική πορεία τους. Η εκπαίδευση σε αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο, γεγονός που  καθιστά  σύνθετη τη διαδικασία επιλογής του εκπαιδευτηρίου που θα ανταποκρίνεται κατάλληλα στις απαιτήσεις της σύγχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Η «Φαντασία» είναι το νέο εκπαιδευτήριο προσχολικής αγωγής που θα λειτουργήσει το σχολικό έτος 2016-2017 στην πόλη της Λαμίας. Με 11 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση, και με βασική κινητήρια δύναμή μας την αγάπη για το παιδί, δημιουργήσαμε ένα σχολικό περιβάλλον, που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Λειτουργούν τμήματα : Προπαιδικό (Κουνελάκια από 2,5 έως 3,5 ετών) – Παιδικό (Σκιουράκια από 3,5 έως 4,5 ετών) – Προνήπια (Ελαφάκια από 4,5 έως 5,5 ετών)  – Νηπιαγωγείο (Χελιδόνια από 5,5 έως 6,5 ετών)*Προσεχώς

Οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Παρασκευή (7πμ-4μμ).

Για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ
 
Ο παιδικός σταθμός μας δέχεται παιδιά μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Οι γονείς που έχουν  πάρει το voucher, μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας για την εγγραφή.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, στην οδό Λουντέμη 1 (Περιοχή Καλυβίων) , να σας ενημερώσουμε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται .....  να παίζουν, να γελούν, να ανακαλύπτουν, να μαθαίνουν, να δημιουργούν, να κάνουν λάθη, να εκφράζουν τα συναισθήματα να αναπτύξουν δημιουργικά τη φαντασία τους!

Με εκτίμηση,
Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - «Φαντασία»
Λουντέμη 1, Περιοχή Καλύβια Λαμίας τηλ. επικοινωνίας 22310 20205 και 6973322756.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση