Ποια είναι η πιο HOT σχολή χορού της πόλης? - Μάθε και κέρδισε ένα μήνα ΔΩΡΕΑΝ χορό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 08:10 Ποια είναι η πιο HOT σχολή χορού της πόλης? - Μάθε και κέρδισε ένα μήνα ΔΩΡΕΑΝ χορό!

- Όταν μιλάμε για χορό… όλα τα βήματα οδηγούν στη σχολή χορού Danza Kuduro επί της οδού Μιαούλη 10, στο κέντρο της πόλης.
- Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν και τα μαθήματα αρχίζουν 1η Σεπτεμβρίου.
- Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό (
δες το τέλος του άρθρου) για να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα χορού της επιλογής σου για ένα μήνα.

Η σχολή χορού "Danza Kuduro" σας προσκαλεί και φέτος να μάθετε χορό, να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε σωματικά, αλλά και ψυχικά, στη πιο hot χορευτική φωλιά της Λαμίας.  Φορέστε την καλή σας διάθεση, ελευθερώστε το πάθος σας και ελάτε να γνωριστούμε πριν κάνετε την εγγραφή σας για τη νέα χρονιά.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Τετάρτη 24/8 και συνεχίζονται καθημερινά....

Για εμάς ο χορός είναι ευτυχία. Έλα και εσύ να χορέψεις μαζί μας - είδη χορών:

  • Latin
    Rumba, Mambo, Cha Cha, Samba, Rock 'n' roll
  • Ballroom
    Tango, Waltz, Fox trot
  • Salsa, Bachata, Merengue
  • Zumba
  • Flamenco
  • Ελληνικούς χορούς

Τμήματα:
Παιδικά, Αρχαρίων, Προχωρημένων, Ιδιαίτερα

Η Σχολή "Danza Kuduro" φιλοδοξεί να επεκτείνει τη ξέφρενη χορευτική παρέα της, διδάσκοντας χορό με επαγγελματικό και υπεύθυνο τρόπο. Εκτός από το βηματολόγιο που διδάσκονται οι μαθητές, διοργανώνονται κάθε μήνα Latin Party στα οποία όλοι έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν στην πράξη όσα διδάσκονται στην αίθουσα χορού, απολαμβάνοντας το χορό, τη μουσική και τη φιλική ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχονται ειδικές τιμές για ανέργους, φοιτητές και συνταξιούχους.

Χορογραφίες γάμου:
Ο γάμος σας πλησιάζει και θέλετε όλα να είναι υπέροχα όπως τα έχετε φανταστεί αυτήν την τόσο σημαντική μέρα; Ελάτε στη Danza Kuduro και αποκτείστε τη δική σας αποκλειστική χορογραφία, όπως την έχετε φανταστεί, φυσικά με τη δική μας βοήθεια.

Δώστε σε αυτήν τη μέρα μια παραπάνω νότα χαράς, δημιουργίας και απίστευτων συναισθημάτων! Μία εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή! Ελάτε για την αποκλειστικά  δικιά σας χορογραφία γάμου!

Υπεύθυνη σχολής και δασκάλα χορού η πτυχιούχος στους Latin, Standard American Style χορούς καθώς και στη zumba Ιωάννα Γιαννακάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της σχολής στο facebook ή επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Τηλέφωνο: 22310 30300
Ιστοσελίδα σχολής: www.danzakuduro.gr
Διεύθυνση: Μιαούλη 10 Λαμία
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Instagram: danza_kuduro_lamia
Facebook: Danza kuduro - Σχολή χορού
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση