Μοναδικοί Φιλιππίδης, Μπέζος και Κιμούλης στον Πλούτο χθες στη Χώρα – ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 15:51 Μοναδικοί Φιλιππίδης, Μπέζος και Κιμούλης στον Πλούτο χθες στη Χώρα – ΦΩΤΟ

Πάνω από 1.000 θεατές απόλαυσαν την κωμωδία του Αριστοφάνη Πλούτος με πάνω από 20 ηθοποιούς επί σκηνής!

Πρωταγωνιστές ο Φιλιππίδης, ο Μπέζος και ο Κιμούλης αλλά και πιο νέοι γνωστοί ηθοποιοί όλοι πολύ αγαπητοί! Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την παράσταση της χρονιάς μιας και όπου έχουν περιοδεύσει πραγματικά γίνετε το αδιαχώρητο. Να υπενθυμίσουμε ότι στην Επίδαυρο δύο παραστάσεις και δεν έπεφτε καρφίτσα.

Το κείμενο προσαρμοσμένο στην εποχή μας, με τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς αντίστοιχα. Το γέλιο άφθονο και το χειροκρότημα στο τέλος ασταμάτητο.

Ο Πλούτος ήρθε στον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Οίτης που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρεια Στερεάς; Ελλάδας και Δήμου Λαμιέων

Για να δείτε το υπόλοιπο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Οίτης πατήστε εδώ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση