Ολοι ήταν χθες στη γιορτή για τον μικρό Θανάση! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 14:27 Ολοι ήταν χθες στη γιορτή για τον μικρό Θανάση! ΒΙΝΤΕΟ

Μια μουσική βραδιά – γλέντι με την ελπίδα και την προσδοκία ότι τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα βοηθήσουν σημαντικά στη βελτίωση της υγείας του άτυχου νεαρού Θανάση Παύλου.

Σκοπός του συλλόγου Αριάδνη ήταν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του νεαρού Λαμιώτη Θανάση Παύλου, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά από τον Οκτώβριο του 2009, όταν η πτώση του 16χρονου τότε μαθητή, από μπαλκόνι ύψους πολλών μέτρων από συνομιλήκους του, του στοίχισε τη σωματική του ακεραιότητα.

Πλήθος κόσμου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, επιχειρηματίες, φίλοι και γνωστοί έδωσαν δυναμικά το παρών τους ως το ελάχιστο για την στήριξη της γιγάντιας προσπάθειας της οικογένειας του Θανάση να βελτιώσει την υγεία του!

Το μουσικό συγκρότημα Χοροσταλίτες έπαιξε όλα τα αγαπημένα χορευτικά παραδοσιακά τραγούδια και ο χορός κράτησε μέχρι τα ξημερώματα! Ευχή όλων στην επόμενη γιορτή ο μικρός Θανάσης να είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για να πάρετε μια γεύση από τη βραδιά

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση