Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν μένεις στη Ν. Άμπλιανη και ψάχνεις Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών... είσαι τυχερός!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 08:00 Αν μένεις στη Ν. Άμπλιανη και ψάχνεις Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών... είσαι τυχερός!
Όταν έχεις το καλύτερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών δίπλα σου, εσύ τρέχεις αλλού?
 
Αν ψάχνεις για Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και μένεις στη νότια πλευρά της πόλης ή στις γύρω κοινότητες, τότε είσαι τυχερός γιατί έχεις δίπλα σου τα Stathogianni Schools !!!
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται στα "Κέντρα Ξένων Γλωσσών - Σταθογιάννη" στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας και τη Στυλίδα! 
 
Λ. Αθηνών 110, Ν. Άμπλιανη, Λαμία

 

Η επιτυχία ενός φροντιστηρίου μετριέται με το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών του στις εξετάσεις. Σωστά; Η δική μας επιτυχία είναι, εκτός από τον εντυπωσιακό αριθμό των επιτυχόντων μας, η ουσιαστική γνώση που αποκτούν οι μαθητές μας σε όλες τις ξένες γλώσσες που προσφέρουμε.

Γιατί η επιτυχία στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη είναι πραγματική και χτίζεται βήμα-βήμα.

Τα αποτελέσματα μας έχουν δικαιώσει πλήρως καθώς οι επιτυχίες των σπουδαστών μας τα  τελευταία χρόνια στις εξετάσεις των πτυχίων είναι από εξαιρετικές έως Άριστες ( αγγίζουν κάθε χρόνο το 100% ).

Η επαφή με τους μαθητές, η ενθάρρυνσή τους να ενδιαφερθούν για την ξένη γλώσσα, να τη νιώσουν, να τη διαβάσουν, να τη μιλήσουν και να την κατανοήσουν, η καθοδήγηση  στη διάρκεια της διδασκαλίας αλλά και μετά από αυτήν και η επιβράβευση, είναι τα «εργαλεία» δουλειάς μας.

Η προσέγγιση και μεταδοτικότητα, η καλή προετοιμασία, ο έγκαιρος εντοπισμός τυχόν ελλείψεων και η διαδραστικότητα στον τρόπο εκπαίδευσης, το «ζωντανό» μάθημα, είναι τα συστατικά που κάνουν τη  μάθηση ουσιαστική.

clever kid

Οι σπουδαστές μας δεν μαθαίνουν «απλώς» μια ξένη γλώσσα καλά. Μαθαίνουν να την αγαπούν, να σκέφτονται και να εκφράζονται πρωτογενώς σε αυτήν.

Μερικές από τις καινοτομίες  που έχουμε αναπτύξει στα Stathogianni Schools  :

  1. Οι καθηγητές μας στην πλειοψηφία τους διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα.
  2. Διαμορφώνουμε σωστά τα ολιγομελή τμήματα κι έτσι το μάθημα αποκτά τα πλεονεκτήματα ενός ιδιαίτερου.
  3. Προσφέρουμε όσες ώρες μαθημάτων χρειάζονται, ώστε οι μαθητές μας να είναι και να νιώθουν σωστά προετοιμασμένοι και απόλυτα έτοιμοι για τις εξετάσεις τους
  4. Δίνουμε προτεραιότητα στη μάθηση και όχι στην ταχύτητα. Χρησιμοποιούμε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε όλοι μας οι μαθητές να λάβουν σωστές γνώσεις.
  5. Φέρνουμε στην αίθουσα την έννοια και την ουσία της διαδραστικότητας σε όλες τις αίθουσες Διδασκαλίας
  6. Έχουμε Αίθουσες διδασκαλίας και όχι τάξεις (ενιαία τραπέζια τα οποία προάγουν τη συνεργασία τόσο μεταξύ των μαθητών, όσο και των μαθητών με τον καθηγητή)
  7. Προσφέρουμε ιδιαίτερα αλλά και εντατικά μαθήματα.
  8. Συνεργασία με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους 
stahog-lamia2
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη , Λαμία

stahogian4

Και φέτος οι γλώσσες στις οποίες θα παραδίδονται μαθήματα για όλα τα πτυχία  θα είναι τέσσερις, δηλαδή :

  • Αγγλικά
  • Γερμανικά
  • Γαλλικά
  • Ιταλικά

Από αρχάριο έως και ανώτατο επίπεδο, ταχύρρυθμα εντατικά τμήματα ή και ατομικά μαθήματα των πρώτων βασικών επιπέδων γλώσσας, έως και μαθήματα ανωτάτου επιπέδου Proficiency καθώς και ειδικά προγράμματα προετοιμασίας εισαγωγής και σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, καλύπτοντας έτσι  όλες της ηλικιακές ανάγκες .

 stahogian6

stahogian5

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη δεν ισχύει χρέωση εγγραφής και διαθέτουμε μια σειρά από συμφέρουσες προσφορές, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

  • Πρόγραμμα “ bring a Friend’’ Συστήνω ένα φίλο μου και με την εγγραφή του έχετε έκπτωση 10% αντίστοιχα στα δίδακτρα.Η αξία της έκπτωσης ισχύει προσθετικά για κάθε επιπλέον φίλο.
  • Εάν παρακολουθήσετε μαθήματα Αγγλικών στο φροντιστήριο Σταθογιάννη, έχετε δικαίωμα για μια 2η ξένη γλώσσα με έκπτωση 50%!
  • Ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις στα αδέρφια , στους πολύτεκνους, στους ανέργους κ.α.
  • 5% Έκπτωση για τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λαμιέων και Στυλίδας.
stathog-stylida2
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη , Στυλίδα

stathogianni1

«Σας προσκαλώ λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας, να σας ενημερώσουμε διεξοδικά για τα πρωτοποριακά προγράμματα που έχουμε καταρτίσει και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Σας καλούμε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδας μας www.Stathogianni.gr αλλά θα μας ήταν μεγάλη χαρά να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Μη ξεχνάτε ότι μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους για την τελική επιτυχία !

Εύχομαι σε όλους μας :  Καλή σχολική χρονιά !!!!!!!»

Αθηνά Σταθογιάννη  – Διευθύντρια Σπουδών


Η Αθηνά Σταθογιάννη, Διευθύντρια Σπουδών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη είναι Ελληνο-αμερικανίδα, γεννημένη στο Κεντάκι της Αμερικής , διδάσκει την μητρική της γλώσσα την Αγγλική,  με σπουδές στο University of Cincinnati & Celt Athens .

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Καθημερινά :
Πρωί: 10.30 πμ – 12.30 μμ
Απόγευμα: 6.30μμ – 8.30 μμ

Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη

Λ. Αθηνών 110, Ν. Άμπλιανη, Λαμία
Τηλ: 22313-00321

  • Μητροπόλεως 13, Στυλίδα
    Τηλ: 22380-22422  

stathogianni.gr

Έλα στη μεγάλη παρέα μας στο facebook.com/Stathogianni-Schools