Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής στη «Χώρα» - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 10:07 Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής στη «Χώρα» - Κερδίστε προσκλήσεις!
Ο κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός». Το LamiaReport και το ραδιόφωνο "Παλμός" σας εξασφάλισαν προσκλήσεις!
 
 
Το LamiaReport και το ραδιόφωνο "ΠΑΛΜΟΣ" σας προσφέρουν προσκλήσεις για την συναυλία που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον τόπο τεχνών «Χώρα».
 
Οι τυχεροί/ες του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στις 2:00΄ το μεσημέρι της Δευτέρας.
 
Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 
Ο Μάριος και ο Γιώργος με την «Κιβωτό», σας χαρίζουν απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια του ‘80 και ’90, που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί αυτής της γενιάς που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Μικρούτσικου, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Καββαδία, Αδελφών Κατσιμίχα, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Λάγιου, Χατζιδάκι και Γκάτσου, σε νέες, ευφάνταστες και σύγχρονες ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.
 
Η «Κιβωτός» φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι. Στις 5 Σεπτεμβρίου κάνει στάση στα Λελέικα Υπάτης, στο Φεστιβάλ της Οίτης.
 
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση : 13 €
Ταμείο : 15 €
 
Προπώληση εισιτηρίων :
SEVEN spot (Πλ.Λαού, Λαμία τηλ. 22310 66320 ανοικτό καθημερινά από 11.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ),Ticket services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210-7234567 και στα καταστήματα Forthnet.
 
Μάθετε περισσότερα για τη συναυλία στο σχετικό άρθρο του LamiaReport
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ