Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο θρύλος Κελεσίδης στη Λαμία - (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) από την παρουσίαση του βιβλίου του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 15:27 Ο θρύλος Κελεσίδης στη Λαμία - (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) από την παρουσίαση του βιβλίου του!

Πολλοί φίλοι και θαυμαστές του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου Παναγιώτη Κελεσίδη βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του "Το λιοντάρι του Θρύλου" που έλαβε μέρος το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στη Λεωνίδου.

Τόνισε ότι εσκεμμένα ξεκινά από την επαρχία να παρουσιάζει το βιβλίο του ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης προς την περιφέρεια που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή! Ο Κελεσίδης ξεκίνησε την καριέρα του στις αλάνες των Σερρών ενώ διευκρίνισε πως το χρήμα δεν συμβαδίζει απαραίτητα για να κάνει κανείς καριέρα στο ποδόσφαιρο, αν δεν υπάρχει το ταλέντο!

Το "παρών" έδωσαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Βίβιαν Αργύρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Λαμία, Δημήτρης Κυρίτσης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Μοδιάτης, ο Νίκος Τσιλαλής, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λαμίας, καθώς και φίλοι του Παναγιώτη Κελεσίδη και φυσικά του Ολυμπιακού.