Ποια νέα μέθοδος Άσκησης γεννήθηκε στη Λαμία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο?

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 09:41 Ποια νέα μέθοδος Άσκησης γεννήθηκε στη Λαμία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο?

Το "ballad center" πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και κατακτά τον ένα στόχο μετά τον άλλο - Ένας Καινούργιος Δρόμος στην Άσκηση ξεκινά από τη Λαμία για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο!

Στο γυμναστήριο ballad center ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο εξωτερικό προπονητήριο μιας Νέας πρωτοποριακής μεθόδου άσκησης που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ ξανά.

Η μέθοδος ονομάζεται Agrosfit και απλώνει τις ρίζες της στην καρδιά της Ελληνικής Δυναμικής και παραγωγικής υπόστασης της προηγούμενης γενιάς εκείνη των πατεράδων και των παππούδων μας.


Η ιδέα της μεθόδου Άσκησης "AgrosFit" γεννήθηκε από την δημιουργική ομάδα του ballad  center που εργάστηκε πάνω από ένα χρόνο για την αξιολόγηση και την εξασφάλιση της εφαρμογής της μεθόδου.

Το Agrosfit είναι ο Ελληνικός τρόπος Άσκησης.
Το λέει και η λέξη . . Agros που σημαίνει Αγρός.

Προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη αγρός η οποία κι αυτή
με την σειρά της προέρχεται από το ρήμα άγω (οδηγώ)

Το Agrosfit αναπτύσσεται πάνω στις στέρεες βάσεις της κινησιολογικής τεχνικής των εργασιών που σχετίζονται με τον Ελληνικό αγρό και όχι μόνο.

Η μέθοδος καρπώνεται του πνεύματος, της εμπειρίας και της κουλτούρας εκείνων των ανθρώπων που με το σώμα, την ψυχή τους και τα έργα τους εκτόξευσαν ψηλά την Ελλάδα στον Αγροτοβιομηχανικό τομέα με Αξιοπρέπεια και Περηφάνια.

Κερδίζει την γνώση εκείνης της εργατικής γενιάς που έσπειρε και πότισε την Ελληνική ύπαιθρο και κάθε κομμάτι χτισμένου τούβλου και επιχρίσματος με Αξίες, Ήθη και πολύτιμη παραγωγική γνώση.

Η παράλληλη πορεία με την εργονομία πολλών αγροτικών επαγγελμάτων χαρίζει στην μέθοδο Agrosfit ευεργετικά αποτελέσματα στο χτίσιμο της δομής του σώματος σε σύγκριση με τις καθιερωμένες τακτικές διαφόρων ξενόφερτων προγραμμάτων άσκησης. Η Δράση της είναι ευεργετική ακόμη και σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με την γυμναστική. Το ασκησιολόγιo του Agrosfit προσομοιώνει τεχνικές απόδοσης έργου πολλών επαγγελματικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα στην μεταφορά διαφόρων υλικών, στην διαμόρφωση καλλιεργειών και πολλών άλλων εργασιών στην Ελληνική ύπαιθρο. Με τον τρόπο αυτό η μέθοδος Agrosfit γίνεται μια Φιλοσοφική και Πολιτισμική Γυμναστική πανδαισία.

Το Φτυάρι, το Δρεπάνι, το Καροτσάκι μεταφοράς με τροχό, το Πριόνι, το Τελάρο μεταφοράς υλικών, η Κόσα (η αλλιώς Κοσά), ο Λούρος είναι λίγα απ τα εργαλεία που εμπνεύσανε την κατασκευή μιας πρότυπης σειράς διαφορετικών και μοναδικών αντικειμένων εκγύμνασης. Τα εργαλεία αυτά κάνουν για πρώτη φορά την είσοδό τους σε γυμναστηριακά προγράμματα με καταπληκτικές επιδόσεις και αποτελέσματα.

Στόχοι της μεθόδου Agrosfit

  • ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ
  • ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ & ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ & ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ
  • ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ, ΔΥΝΑΤΟ & ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ
  • ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ & ΤΑ ΥΨΗ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
  • ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΨΩΝΕΙ ΗΘΙΚΑ ΜΟΝΟ & ΟΧΙ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ
  • ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Αυτό που αναπόφευκτα στοχεύει το Agrosfit και βρίσκει το απόλυτο κέντρο του είναι να κατανοηθεί καταρχήν ο ασφαλής τρόπος που οι προηγούμενες γενιές εφαρμόζανε κινησιολογικά στις δύσκολες και βαριές εργασίες κάνοντάς τες να μοιάζουν παιχνιδάκι.

Πως δηλαδή μπορούσανε και εργαζόντουσαν μέχρι και 16 ώρες ασταμάτητα με διάφορα εργαλεία χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα μυοσκελετικά προβλήματα αν και πολλά απ αυτά ήταν αρκετά βαριά.

Η μελέτη πολλών παλαιοτέρων τεχνικών εργασίας λοιπόν δημιούργησε ένα ερώτημα… θες να κουράζεσαι ή να εργάζεσαι; και η ακριβής μεταφορά του στην Άσκηση έγινε: Θες να κουράζεσαι ή να Γυμνάζεσαι;

Εδώ η ομάδα μας μπαίνει σε ενέργεια !
Εδώ σκεφτόμαστε όλοι τα διαμάντια που κληρονομήσαμε !
Κοιταζόμαστε και ξεκινάμε την έρευνα !
Γεννιέται το Όνομα Agrosfit
από την κύρια πρώτη Ελληνική λέξη ''Αγρός''
που μας χάρισε όλη την Αναγνωρισιμότητα,
την Δύναμη, & την Ποιότητα της !

Η φαντασία και η γνώση δημιουργεί θαύματα. Οι κινησιολογικές τακτικές πολλών κατασκευαστικών  επαγγελμάτων και πολλών αγροτικών εργασιών μετατραπήκανε σε ασκήσεις εκγύμνασης και τα εργαλεία εργασίας αυτών προσομοιωθήκανε σε εργαλεία Άσκησης.

Η μέθοδος Agrofit παίρνει την Δύναμη της Φιλοσοφίας, της Αυτογνωσίας και της Σοφίας του Ελληνικού Παραγωγικού Πνεύματος. Είναι ένα πρωτοπόρο εργαλείο στον κόσμο της σύγχρονης άσκησης. Το Agrosfit δίνει πνοή στην διατήρηση της Ελληνικής Γυμναστικής Έμπνευσης και είναι μια Σύγχρονη Αναπαράσταση της Φιλοσοφίας της. Στοχεύει στο να μάθει ο κάθε αθλούμενος το γιατί και ποιος είναι ο λόγος που γυμνάζεται.Στοχεύει στην Νέα Εποχή και στην Ανατολή που θα ξαναφωτίσει τον κόσμο του Αθλητισμού με την Ενέργεια, και την Γνώση της Ελληνικής Ανακάλυψης.

Η Υγεία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την θετική ψυχολογία και την ευημερία έτσι ένα υγιές εργατικό δυναμικό αναπτύσσει με ευημερία το ταλέντο του στην παραγωγή. Ένα Άξιο και Υγιές άτομο χρειάζεται να συμμετέχει σε νέες ασφαλείς κατευθύνσεις και νέες ιδέες που θα του δημιουργήσουν την ατομική πρόοδο σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Η ασφάλεια σε ότι κι αν κάνουμε με ότι κι αν ασχολούμαστε όπου κι αν εργαζόμαστε είναι ο σημαντικότερος στυλοβάτης και εγγυητής της σταθερής και αποτελεσματικής απόδοσης έργου.

Αυτή την μέγιστη ασφάλεια και την άμεση αποτελεσματικότητα υπηρετεί το Agrosfit που μετά από διαρκή μελέτη η μέθοδος καλλιεργεί και αναπτύσσει τον πρωτογενές εκείνο σπόρο που ανθεί από μέσα στην γνώση, στην φιλοσοφία και στην κουλτούρα των προγόνων μας.

Το Agrosfit είναι για όλους μια μεγάλη Επιτυχία!

Με τα Νέα αντικείμενα άσκησης και με Νέα αποδοτικά και αποτελεσματικά ασκησιολόγια κάθε αθλούμενος θα νιώσει πέραν του συνηθισμένου την Ευεξία, την Ενδυνάμωση, την Αντοχή, την Ευλυγισία και γενικότερα την Φυσική του κατάσταση κυριολεκτικά στα Ύψη !

Στο Νέο προπονητήριο Agrosfit θα νιώσουμε όλοι Χαρούμενοι Φίλοι διότι όλα είναι καινούργια και όλα είναι Ελληνικά!

Οι νέες τεχνικές και τα πρωτότυπα αντικείμενα άσκησης θα μας κάνουν όλους να πάρουμε την πραγματική Αξία της Σωστής Άσκησης και την Δυναμική της Παραγωγικής κληρονομιάς μας !

Το Agrosfit είναι Ελληνικό και παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το γυμναστήριο ballad center στη Λαμία!





Ένας Καινούργιος Δρόμος στην Άσκηση Ξεκίνησε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Γυμναστήριο ballad center

Ενημερωθείτε για τα
Νέα Προγράμματα του Agosfit:

Method Agrosfit 2016-2017
Γυμναστήριο ballad center
Kαραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 - 6907226426.
 

Στο Νέο εξωτερικό προπονητήριο αλλά & μέσα στο γυμναστήριο θα γίνονται όλο τον χρόνο μαθήματα & προπονήσεις για αθλητές, προχωρημένους & αρχάριους.

Web: http://balladcenter.com
Facebook: https://www.facebook.com/agrosfit

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση