Λαμία: Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 08:02 Λαμία: Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς!
- Αν σου τύχει κάτι στο δρόμο ξέρεις πως να αμυνθείς?
- Μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς με το τελειότερο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο!
- Έλα και εσύ στο συναρπαστικό κόσμο του KRAV MAGA OXYGEN στη Λαμία.
- Το σεμινάριο ξεκίνησε το Σάββατο (1/10) στη Λαμία - Ζήτησε να ενημερωθείς, προλαβαίνεις να το παρακολουθήσεις!
 
 
Τι είναι το KRAV MAGA (Κραβ Μαγκά)
 
Tο Krav Maga είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών.

Οι τεχνικές του Krav Maga διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι μακράν πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες.

Στο Krav Maga η εκπαίδευση είναι δομημένη πάνω σε πραγματικά σενάρια επιθέσεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (στο δρόμο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο χώρο εργασίας κ.ά.) Αυτή η λογική αλλά και η γενική προσέγγιση του Krav Maga πηγάζουν από τη μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του, τα οποία επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα.

Στο Krav Maga, δεν υπάρχουν κανόνες, χρωματιστές ζώνες,τουρνουά και άλλα παρόμοια που συναντάμε σε παραδοσιακές πολεμικές τέχνες. Το Krav Maga έχει απλούς και αντιληπτούς κανόνες που στρέφονται γύρω από την  ακόμη πιο απλή φιλοσοφία του, η οποία λέει τα εξής: εξουδετέρωσε την απειλή και ξέφυγε όσο πιο γρήγορα μπορείς! Το Krav Maga είναι στην ουσία η απόλυτη τεχνική αυτοάμυνας σε συνδυασμό με τακτικές ικανότητες σε μάχη σώμα με σώμα. Ικανότητες που μπορεί να είναι αμυντικές και επιθετικές. Πρώτα απομακρύνεις τις απειλές εναντίον σου (απειλή όπλου, λαβές, πνιγμούς κλπ), στη συνέχεια εξουδετερώνεις αυτό που σου τις προκάλεσε (για να κερδίσεις χρόνο) και μετά την κοπανάς σβέλτα. Σε καμία περίπτωση μην συγκρίνετε το Krav Maga με οποιαδήποτε μορφή πολεμική τέχνη, το Krav Maga έχει ένα σκοπό, να σας σώσει από καταστάσεις που απειλείται η ζωή σας.

Θα λειτουργήσει Ειδικό Σχολείο Αυτοάμυνας μόνο για γυναίκες διάρκειας 3 μηνών - Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20 Οκτωβρίου - Δες στην αφίσα τις λεπτομέρειες!

Αρχές του KRAV MAGA

Όλες οι τεχνικές του Krav Maga εκτελούνται σύμφωνα με τις βασικές αρχές του:

  • Αποτροπή, αποφυγή, διαφυγή και υπεκφυγή.
  • Ρίψεις και ανατροπές προς όλες τις κατευθύνσεις και γωνίες.
  • Επιθέσεις και αντεπιθέσεις που εκτελούνται από όλες τις θέσεις και τις στάσεις, με όλους τους ρυθμούς και προς όλους τους στόχους, αποστάσεις, μήκη, ύψη, γωνίες και κατευθύνσεις.
  • Χρήση όλων των κοινών αντικειμένων για λόγους άμυνας.
  • Υπεράσπιση από όλες τις άοπλες επιθέσεις: γροθιές, λακτίσματα και κάθε είδους χτυπήματα. Διαφυγές από όλων των ειδών τις λαβές και τα κλειδώματα.
  • Υπεράσπιση από όλες τις ένοπλες επιθέσεις και απειλές από μαχαίρι και κοφτερά αντικείμενα, ραβδιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Το Krav Maga στη Λαμία

Ο εκπαιδευτής που έχει συνδέσει στη Λαμία το όνομά του, με το τελειότερο σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο, είναι ο Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής για να εκπαιδεύει: ΠΟΛΙΤΕΣ (άνδρες, γυναίκες και παιδιά), ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΡΑΤΟ και SECURITY.

Το Krav Maga στη Λαμία έχει αποκτήσει πλέον και το δικό του χώρο, KRAV MAGA OXYGEN, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 4, κοντά στο κτίριο της Αστυνομίας, στη Νέα Άμπλιανη.

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες - Δες τις λεπτομέρειες στην αφίσα που ακολουθεί.


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 52340 και 6989168352 ή να μας επισκεφθείτε στο χώρο της Ακαδημίας. Λ. Δημοκρατίας 4, στη Λαμία (πλησίον της αστυνομίας).

Αξίζει να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που ξεκινά αυτό το Σάββατο (1/10) και σίγουρα αξίζει να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο Krav Maga στη Λαμία. Ρωτήστε αυτούς το βίωσαν. 

 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση