Σήμερα: Έλα στο "Zumba Party" στη Λαμία. Είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 18:44 Σήμερα: Έλα στο "Zumba Party" στη Λαμία. Είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!

Εσύ πόσες θερμίδες θα κάψεις;

Σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου έχει «Zumba event - Let it move you» - Εκπαιδευτής ο Xristo zumba - Ελάτε να ξεσαλώσουμε!!! 

Το ΝΕΟ «ZUMBA TIME» είναι πρόγραμμα γυμναστικής που μας διασκεδάζει, μας γυμνάζει και μας ενημερώνει για τα οφέλη (σωματικά, ψυχολογικά, ιατρικά) αυτού του παγκοσμίως πετυχημένου είδους γυμναστικής, που ονομάζεται ZUMBA.

Όλες οι hyper-active χορογραφίες μαζεμένες σε 1 ώρα απόλυτης Zumboμανίας, Zumboϋστερίας & ξεσαλώματος!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χάσετε βάρος. Μερικοί είναι πιο διασκεδαστικοί. Έλα και συ στο απόλυτο πάρτι χορού & γυμναστικής, που είναι πολύ καλύτερο από μια μέρα βαρετή στο γυμναστήριο!

Ας κουνηθούμε λοιπόν: «Zumba event - Let it move you» το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στο χώρο της "Ακαδημίας" του Βαγγέλη Παναγιωτόπουλου, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 4, κοντά στο κτίριο της Αστυνομίας, στη Νέα Άμπλιανη. 


Γιατί η Zumba σε συναρπάζει

Προερχόμενη από την ομώνυμη Κολομβιανή λέξη που σημαίνει «γρήγορη κίνηση», η Zumba είναι μια συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος για να κάψεις θερμίδες μέσω του χορού και της γυμναστικής η οποία αποκτάει όλο και περισσότερους φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Zumba είναι το μοναδικό πρόγραμμα χορού-γυμναστικής που συνδυάζει λάτιν μοτίβα από τη samba, τη salsa, το cha cha, το mambo και τη merengue με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop με τους ανατολίτικους ρυθμούς του belly dance και του newly entered bollywood dance!

Από την ίδρυσή του, το 2001, το πρόγραμμα Zumba Fitness έχει αποκτήσει περισσότερους από 12 εκατομμύρια fans όλων των φύλων, μεγεθών και ηλικιών, που συμμετέχουν κάνοντας εβδομαδιαία μαθήματα Zumba σε πάνω από 110.000 τοποθεσίες και σε περισσότερες από 125 χώρες.

Σε αντίθεση με άλλα μαθήματα χορού, το πρόγραμμα της Ζumba αποτελείται από πολλές κλασικές κινήσεις, όπως του cha cha και του merengue, που ενσωματώνονται στο ζέσταμα ως προοίμιο του κανονικού μαθήματος.

Οι κεφάτοι latin ρυθμοί και η ζωντάνια της δασκάλας-ου κάνουν το μάθημα διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Μην ντρέπεσαι αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα σωστά στην αρχή.

Πόσες θερμίδες θα κάψεις

Με τις στροφές και τις κινήσεις cha cha μπορεί να κάψεις από 500 έως 800 θερμίδες, ανάλογα με την ένταση.

Είμαι ο Χρήστος (πιστοποιημένος instructor zumba) και λατρεύω να διδάσκω Zumbaaaa! Ο λόγος είναι απλός: κάθε μάθημα μοιάζει με party! Ελάτε να κάνουμε μάθημα παρέα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν χρειάζεται να ξέρετε να χορεύετε...φτάνει μόνο να κινήσετε το σώμα σας και να ακολουθήστε τις συμβουλές μου. Ελάτε να το δοκιμάσετε!! Σας εγγυώμαι ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα....

Σας περιμένω.....!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 52340 και 6989168352 ή να μας επισκεφθείτε στο χώρο της Ακαδημίας. Λ. Δημοκρατίας 4, στη Λαμία (πλησίον της αστυνομίας).

facebook.com/KRAV-MAGA-Oxygen-LAMIA-VPanagiotopoulos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση