Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εάν δεν έχετε βάλει μεβράνες στο αυτοκινητό σας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή! - Μεγάλη προσφορά ΜΟΝΟ 89€ !!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 10:11 Εάν δεν έχετε βάλει μεβράνες στο αυτοκινητό σας, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή! - Μεγάλη προσφορά ΜΟΝΟ 89€ !!!

Μοναδική προσφορά για αντηλιακές μεμβράνες στο κατάστημα Kris-Karras με ΜΟΝΟ 89€ !!!! - Συνεχίζεται και η προσφορά για βιολογικό πλύσιμο με 49,00 ευρώ μόνο!

Λεπτές στο πάχος, αλλά θαυματουργές! 
Οι αντιηλιακές μεμβράνες είναι ιδιαίτερα λεπτές, μόλις λίγα χιλιοστά του χιλιοστού. Όμως, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, αυτές αποτελούνται από πολλά επιμέρους στρώματα, τα οποία προστατεύουν από τις βλαβερές UV ακτίνες του ηλίου.

Επιπλέον, ενίοτε διαθέτουν και μία επίστρωση τιτανίου ή αλουμινίου, η οποία είναι υπεύθυνη για την αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ μία αντιχαρακτική επίστρωση, προστατεύει τις μεμβράνες από γρατσουνιές.

Τέλος, ο καθορισμός του χρώματος κάθε μεμβράνης καθορίζεται από μία επίστρωση που υπάρχει ενδιάμεσα όλων των παραπάνω. Όλες οι μεμβράνες προσφέρουν αρκετά υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ από χρώμα σε χρώμα διαφέρει η μείωση της ηλιακής θερμότητας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα κέρδη από την τοποθέτηση μεμβρανών δεν είναι αόριστα, το αντίθετο, είναι πολύ συγκεκριμένα και σημαντικά.

Αυξημένη προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες και οφθαλμολογικά νοσήματα.
• Αισθητή μείωση της θερμοκρασίας της καμπίνας επιβατών τους καλοκαιρινούς μήνες.
• Πιο αποδοτική λειτουργία κλιματιστικού και περιορισμένη χρήση του, σε συνδυασμό με μικρότερη κατανάλωση. 
• Μεγαλύτερη προστασία για τις ευπαθείς ομάδες (μικρά παιδιά - βρέφη - ηλικιωμένους).
• Μείωση της υπεριώδους (Ultra Violet) ακτινοβολίας Α και Β.
• Γρήγορη απόσβεση – γρήγορο κέρδος.
• Αντικλεπτικές ιδιότητες. 
• Προστασία από τα κακορυθμισμένα φώτα το βράδυ. 
• Συγκρατιούνται τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος, χωρίς να κινδυνεύουν να κοπούν οι επιβάτες.

Προστατεύοντας το δέρμα σας
Οι αντηλιακές μεμβράνες είναι ιδιαίτερα λεπτές, μόλις λίγα χιλιοστά του χιλιοστού. Όμως, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, αυτές αποτελούνται από πολλά επιμέρους στρώματα, τα οποία προστατεύουν από τις βλαβερές UV ακτίνες του ηλίου. 
Επιπλέον, ενίοτε διαθέτουν και μία επίστρωση τιτανίου ή αλουμινίου, η οποία είναι υπεύθυνη για την αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ μία αντιχαρακτική επίστρωση, προστατεύει τις μεμβράνες από γρατσουνιές. Όλες οι μεμβράνες προσφέρουν αρκετά υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ από χρώμα σε χρώμα διαφέρει η μείωση της ηλιακής θερμότητας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, προστατεύοντας έτσι την υγεία σας, αλλά και των παιδιών σας, από την υπεριώδη ακτινοβολία που κάθε χρόνο είναι και χειρότερη. Κυρίως τα παιδιά που όσο πιο μικρά, τόσο πιο ευαίσθητο δέρμα έχουν και δεν δέχονται να τους κρύβουμε τα παράθυρα με διαφορές άλλες μεθόδους, οι οποίες δεν είναι και καθόλου εύχρηστες.

Πόσο κοστίζουν;
Το κόστος για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ξεκινά από τα 100 ευρώ και φτάνει έως τα 200, ανάλογα με την ποιότητα και μάρκα που θα επιλέξετε, ή ακόμη και την εποχή που θα αποφασίσετε να τις τοποθετήσετε (χειμώνας-καλοκαίρι). Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τιμή είναι ανάλογη με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Διαφορετικές τιμές δίνονται για 3θυρα και για 5θυρα αυτοκίνητα, και άλλες για SUV.

100 ευρώ το χρόνο στην τσέπη!
Η απόσβεση των αντηλιακών μεμβρανών μπορεί να γίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο, και μάλιστα εύκολα… Υπολογίστε πως με την τοποθέτησή τους η κατανάλωση μειώνεται θεωρητικά έως 33%, ωστόσο εσείς υπολογίστε περίπου 20%. Αρα, για ένα μοντέλο με κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ., κερδίζεις 1,6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα (ή περίπου 2 ευρώ). Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες διανύει ένας οδηγός κατά μέσο όρο 5.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 100 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό είναι ότι το air condition δεν δουλεύει υπερωρίες, και άρα γλιτώνεις από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον, που σημαίνει ότι το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 100 ευρώ που βλέπεις άμεσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.Και για αντιηλιακές μεμβράνες η καλύτερη επιλογή είναι δίπλα σου... Kris-Karras στη Λαμία (δίπλα στο s/m Μαρινόπουλος, στην είσοδο της πόλης από Ξηριώτισσα) - Τηλέφωνο 22310 67468.

Η σημασία της συντήρησης των φαναριών

Ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου το οποίο παρέχει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες ασφάλεια, είναι το σωστό σύστημα φωτισμού. Είναι εξίσου σημαντικό όταν οδηγούμε να μπορούμε να βλέπουμε καλά αλλά και να μπορούν να μας δουν. 

Τα σύγχρονα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πλαστικούς προβολείς, για λόγους ασφάλειας, βάρους και αντοχής. Με το πέρασμα όμως του χρόνου, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, ο ήλιος, η οξείδωση κοκ αλλοιώνουν την καθαρότητα τους, φθείροντας την επιφάνεια η οποία σταδιακά γίνεται θολή και κίτρινη. 

Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η απόδοση των προβολέων και το φως που διαχέεται να είναι ενοχλητικό για τους απέναντι οδηγούς.

Η κόπωση των οδηγών πολλές φορές οφείλεται στην χαμηλή ορατότητα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρά ατυχήματα σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Motor Vehicle Lighting. Η έρευνα ανέδειξε ότι κάθε χρόνο στα 2.8 εκατομμύρια ατυχήματα που συμβαίνουν, τα 23,000 είναι θανατηφόρες συγκρούσεις ενώ τα  2,300 έχουν θύματα πεζούς. 

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να διατηρούμε σωστά συντηρημένους τους προβολείς φωτισμού του οχήματος μας ώστε να οδηγούμε με άνεση και ασφάλεια.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Η αποκατάσταση πρέπει να γίνεται από ειδικούς επαγγελματίες οι οποίοι με την χρήση ειδικών μηχανημάτων θα επαναφέρουν τους προβολείς του οχήματος σας στην αρχική τους κατάσταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. 

Στα καταστήματα kris-karras, χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας τεχνικές και προϊόντα επαναφέροντας τους προβολείς οποιουδήποτε τύπου οχήματος στην αρχική τους κατάσταση μέσα σε 60’.

Πλεονεκτήματα αποκατάστασης φαναριών

  • Ασφάλεια και οδηγική άνεση 
  • Οικονομία αφού αποφεύγετε την αντικατάσταση των προβολέων
  • Επιτυχή έλεγχο ΚΤΕΟ
  • Αισθητή βελτίωση

Μάθετε περισσότερα για το kris-karras car-wash

Στο kris-karras car-wash χαρίζουμε στο αυτοκίνητό σου την ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα που χρειάζεται, φιλικά και οικονομικά!

-Το πλυντήριο αυτοκινήτων kris-karras με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της περιποίησης των αυτοκινήτων, σας περιμένει ειδικά τώρα που τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας το έχουν ανάγκη, από τη θάλασσα και την αλμύρα, για τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.

Σούπερ Προσφορά για λίγες μόνο ημέρες: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ καθαρισμός αυτοκινήτου μόνο 49€ και ΔΩΡΟτο κέρωμα !!!

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει ο ολικός βιολογικός καθαρισμός:

- Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
- Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
- Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
- Καθαρισμός τζαμιών
- Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
- Πορτμπαγκάζ
- Και φυσικά ένα super Car Wash εξωτερικό

Απαιτείται κλείσιμο ραντεβού για 5 ώρες στο τηλ. 22310 67468.
 

https://www.lamiareport.gr/images/august2013/3kris%281%29.jpg



kris-karras car-wash

-Ανοιχτά από τις 8:00΄ το πρωί μέχρι τις 7:00΄ το απόγευμα!

-πλύσιμο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ 12,00 ΕΥΡΩ!!!!!

-Πλύσιμο στο χέρι και όχι με βούρτσες.....

 

https://www.lamiareport.gr/images/jun/1xeri.jpg


-Στο kris-karras car-wash μπορείτε να κάνετε βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου σας, αυθημερόν, με τα καλύτερα και ποιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς!!!

-Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε & να συντηρήσετε το δέρμα του αυτοκινήτου σας από την φθορά του χρόνου με προϊόντα της 3Μ.

-Ανανεώστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με και κάντε το καινούργιο με τα γυαλιστικά κεριά του kris-karras

-Kαι φυσικά στα 5 πλυσίματα κερδίζετε ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22310 - 67468 ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας,
στην είσοδο της πόλης, δίπλα από το "s/m Μαρινόπουλος" (κοντά στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας).

 
 

https://www.lamiareport.gr/images/jun/5kris.jpg



Γυάλισμα και κέρωμα του αυτοκινήτου 

Το χρώμα του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας χάνει τη λάμψη του από την φθορά του χρόνου, του πλυσίματος ειδικά σε πλυντήριο με βούρτσες, τις καιρικές συνθήκες καθώς και τις καθημερινές αναποδιές ρετσίνι, περιττώματα πουλιών, χτυπήματα από πετραδάκια, γρατσουνιές.

Στο κέντρο περιποίησης αυτοκινήτου kris-karras επαναφέρουμε έως και το 95% της αρχικής λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας, με εγγύηση.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα και υλικά γυαλίσματος, επαναφέρουμε την χαμένη λάμψη και διορθώνουμε τυχόν ατέλειες στο χρώμα του αυτοκινήτου ενώ με το επαγγελματικό διπλό κέρωμα δημιουργούμε μια ασπίδα προστασίας στο όχημα από ακτίνες UV, σκόνη, ατμοσφαιρική ρύπανση, πάγο, όξινη βροχή, πίσσα.

Σας συστήνουμε πριν αποφασίσετε να βάψετε μερικά ή ολικά το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, ελάτε στην εταιρεία μας με το όχημά σας.Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αλλάξετε γνώμη γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα.
 

https://www.lamiareport.gr/images/jun/kris1%281%29.jpg