Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε στις 13 Οκτώβρη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 10:35 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε στις 13 Οκτώβρη!

Η Λαμία πλημμύρισε χαμόγελα και αγάπη με 3.147 υπέροχους ανθρώπους να πιάνονται χέρι χέρι και να σχηματίζουν την πιο όμορφη ΑΓΚΑΛΙΑ!! Μια αγκαλιά που γέμισε την ψυχή μας με θετική ενέργεια, ευτυχία και αισιοδοξία ότι στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο! Ενωμένοι, αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Σε όλο το ταξίδι μας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Ηράκλειο ανυπομονούσαμε για αυτή τη στιγμή..Και όταν έφτασε, και ποδηλατήσαμε ανάμεσα σε αυτήν την τεράστια αγκαλιά, μέσα από χιλιάδες μικρούς και μεγάλους να χειροκροτούν, να χαμογελούν και να είναι παρών σε αυτή την τεράστια γιορτή εθελοντισμού.. ανατριχιάσαμε.. συγκινηθήκαμε.. και πήραμε δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμη περισσότερα!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!

  • 3.147 αγκαλιές
  • 1.300 ευρώ
  • 131 σύλλογοι
  • 90 εθελοντές
  • 36 χορηγοί
  • 16 αναπηρικά αμαξίδια

    Το Wheeling2Help όμως δεν σταματά εδώ. Σκοπό έχει να συνεχίσει πανέμορφες και πρωτότυπες δράσεις με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον εθελοντισμό. Τα καλύτερα έρχονται!!

    Όποιος από εσάς επιθυμεί να ενημερώνετε για τις υπέροχες δράσεις μας, μπορεί να στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    Να έχουμε υγεία να δίνουμε αγάπη….
    Τα καλύτερα έρχονται!!!


Are you #wheeling2help????

 

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο από τη μεγάλη γιορτή εθελοντισμού, που έγινε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στη Λαμία!!!

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Άκης Λούκας...

Η Λαμία μια αγκαλιά για καλό σκοπό #wheeling2help from akisloukas on Vimeo.