Εσύ πώς παραγγέλνεις; Γνώρισε το νέο αποδοτικό τρόπο Online Delivery στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 21:20 Εσύ πώς παραγγέλνεις; Γνώρισε το νέο αποδοτικό τρόπο Online Delivery στη Λαμία

Σου αρέσει να να απολαμβάνεις στο σπίτι ή στο γραφείο τις αγαπημένες σου γεύσεις από τα γνωστά Delivery της πόλης; Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το νέο αποδοτικό τρόπο online παραγγελίας στη πόλη.

Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις το YouDelivery κάνοντας παραγγελία, με ή χωρίς εγγραφή (ως επισκέπτης).

Το YouDelivery.gr λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή καταστήματα delivery της πόληςενώ καθημερινά νέα καταστήματα προστίθενται στον κατάλογο του.

Ήδη στους πρώτους μήνες λειτουργίας, έχουν αναδειχθεί τέσσερις τυχεροί. Κάνοντας τις παραγγελίες τους μέσα από το YouDelivery.gr, μπήκαν στις κληρώσεις και χάρις στις πολλαπλές συμμετοχές τους, αύξησαν τις πιθανότητές τους κερδίζοντας από 150€ (σε κουπόνια) ο καθένας. Αν και εσύ πιστεύεις πως το Delivery είναι του χεριού σου... μπορείς να το να δοκιμάσεις παρέα με το YouDelivery

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση